Takahiro Hachigo: Σχεδιάζω να δημιουργήσω μία νέα Honda

Σχετικά άρθρα

79ad0a7a1924641e7b0f6a7067006287

Η Honda ανακοίνωσε την αντικατάσταση του Takanobu Ito από τον Takahiro Hachigo τον Φεβρουάριο του 2015 και με την ανάληψη καθηκόντων CEO τον περασμένο μήνα, ο Hachigo-san έδειξε την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί η εταιρία υπό την ηγεσία του.

Σχεδιάζω να δημιουργήσω μία νέα Honda. Αντί να εστιάζουμε στους αριθμούς, είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε προϊόντα που ικανοποιούν τους πελάτες μας. Θα εστιάσουμε στην εξέλιξη καινοτόμων προϊόντων.

Δήλωσε ο Takahiro Hachigo σε συνέντευξη τύπου πριν από λίγο καιρό. Είπε επίσης, ότι η Honda θα είναι πιο ανοιχτή σε συνεργασίες και κοινοπραξίες με ανταγωνιστικές εταιρίες ώστε να μειώσει το κόστος και να εξελίξει τεχνολογίες επόμενης γενιάς. Ένα ακόμα σημείο στο οποίο εστίασε ο νέος CEO, είναι οι επιχειρήσεις της Honda έξω από την Ιαπωνία. Ο Hachigo θέλει να χρησιμοποιήσει τα εργοστάσια εκτός Ιαπωνίας ως κόμβους εξαγωγών ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα ακόμα δείγμα της εξωστρέφειας της Ιαπωνικής εταιρίας, είναι το γεγονός ότι από το 2020, επίσημη γλώσσα δεν θα είναι τα Ιαπωνικά, αλλά τα Αγγλικά. Μπορεί να ακούγεται ελάσσονος σημασίας αλλά δεν είναι… το αντίθετο μάλιστα!

Όσον αφορά στο μέλλον, ο Hachigo δήλωσε ότι η Honda θα ξοδέψει περισσότερο χρόνο και χρήμα για να εξελίξει καλύτερα προϊόντα που θα ακολουθούν τις τάσεις της αγοράς. Επίσης, θα αναδιαρθρώσει το τμήμα R&D ώστε να χαμηλώσει τους ρυθμούς εξέλιξης προς όφελος των έλεγχων ποιότητας αλλά και του φόρτου εργασίας των εργαζομένων της στο συγκεκριμένο τμήμα. Τέλος, ο Hachigo δήλωσε ότι σκοπεύει να διανείμει μέρος του R&D σε 6 κόμβους έξω από την Ιαπωνία.

Νέος CEO, νέα εποχή λοιπόν για την Honda. Να θυμίσουμε ότι ο Takahiro Hachigo ξεκίνησε την καριέρα του ως “chassis design engineer” πίσω στο 1982 ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Honda, έχει δουλέψει σε 3 ηπείρους –Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...

Η Honda ανακαλεί 427.382 CR-V

Η Honda ανακαλεί 427.382 οχήματα CR-V που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2018 και 2022 επειδή μια ασφάλεια που λείπει στο καλώδιο της μπαταρίας 12 volt μπορεί...