Θα θέλεις όσο τίποτα αυτόν τον εξομοιωτή, αλλά κοστίζει σχεδόν €50.000

Σχετικά άρθρα

TL3 Racing Simulator (1)

Αν λατρεύεις τα racing games, η Motion Simulation σου προσφέρει τη λύση για τον απόλυτο εξομοιωτή. Πρόκειται για τον TL3 Simulator, έναν εντυπωσιακό σφαιρικό εξομοιωτή, εξέλιξη του TL1 που είδαμε το 2012, με την εταιρία να υπόσχεται πως είναι ότι πιο προηγμένο έχει βγάλει ποτέ.

TL3 Racing Simulator (16)

Χρειάστηκαν πέντε χρόνια έρευνας και ανάπτυξης για να περάσει στη παραγωγή, με την εταιρία να έχει έναν και μοναδικό στόχο. Να κατασκευάσει τον καλύτερο εξομοιωτή παιχνιδιών του κόσμου. Έχει σφαιρική οθόνη 180 μοιρών, με την απεικόνιση κάθε frame παιχνιδιού να την έχουνε αναλάβει πολλαπλοί προτζέκτορες, όπου σου δίνουν μια ανάλυση 5.760×1.200 pixels (3πλάσια ανάλυση από το HD), έτσι ώστε να γεμίζει κάθε εκατοστό από την περιφερειακή όραση σου. Το κάθισμα φυσικά και είναι πλήρως ρυθμιζόμενο με συστήματα δόνησης ώστε να μπορεί μιμηθεί τις αντιδράσεις ενός πραγματικού αυτοκινήτου. Προσφέρεται με δύο εκδόσεις ανάδρασης τιμονιού, τα S Line motor και Professional, με την δεύτερη να παράγει έως και 17 Nm ροπής, ακριβώς όση παράγουν και οι κορυφαίοι εξομοιωτές των ομάδων της Formula 1.

TL3 Racing Simulator (19)

Τα πεντάλς είναι υδραυλικά, με την εταιρία να υπόσχεται πως ένα φρενάρισμα από τα 290 χλμ/ώρα είναι πραγματικά επίπονο για τα πόδια του οδηγού. Το cockpit είναι περιστρεφόμενο, με τα πεντάλς να ακολουθούν την περιστροφή του cockpit, αλλάζοντας την γωνία τους. Η εταιρία δηλώνει ότι το σύστημα μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σχετικά εύκολα και να περάσει μέσα από μια πόρτα, χαρακτηρίζοντάς το ως “εξαιρετικά φορητό”. Πόσο κοστίζει; 34.995 λίρες Αγγλίας ή αν προτιμάς κοντά στις 50.000 ευρώ με την σημερινή ισοτιμία. Πολλά τα χρήματα σίγουρα, αλλά όσοι μπορούν να τα διαθέσουν θα τον απολαύσουν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...