Άντε να διαλέξεις αυτοκίνητο από αυτή την απίθανη συλλογή αξίας 65 εκατ. δολαρίων

Σχετικά άρθρα

RM-auctions-Pinnacle-Portfolio-023

Τι να πει κανείς για αυτά τα αυτοκίνητα που θα βγάλει σε δημοπρασία ο οίκος RM Sotheby’s στο Pebble Beach τον Αύγουστο; Η Pinnacle Portfolio είναι μια από τις πιο πολύτιμες και σημαντικές ιδιωτικές συλλογές που βγαίνουν ποτέ σε δημοπρασία και ανάμεσα τους βρίσκονται μερικά από τα πιο σπάνια αυτοκινήτων που έχουν βγει ποτέ στην αγορά.

Η συλλογή περιλαμβάνει δύο Bugatti Veyron -η πρώτη (2006 Bugatti Veyron 16.4 με αριθμό σασί #1 και μόλις 1.287 χλμ στο κοντέρ) και η τελευταία coupe (2012 Bugatti Veyron 16.4 Super Sport με αριθμό σασί #300 και μόλις 563 χλμ στο κοντέρ) που κατασκεύασε η Bugatti, μια Ferrari 288 GTO, μια Ferrari F40, μια Ferrari F50 την τελευταία Ferrari Enzo με αριθμό σασί #400 που η Ferrari είχε κάνει δώρο στον Πάπα, ένα Koenigsegg CCXR, μια Lamborghini Reventon, μια Maserati MC12, ένα Saleen S7, μια Mercedes SLR McLaren, μια Porsche 959, μια Jaguar XJ220, και μια McLaren F1 που έχει μετατραπεί σε LM. Επίσης υπάρχει μια Ferrari 250 GT California Spider, μια Ferrari 250 LM, μια Ferrari 275 GTB, μια Ferrari Daytona Spider, μια Ferrari Dino 246 GTS, μια Mercedes Gullwing, μια Porsche 356, ένα Toyota 2000GT και μια Lamborghini Miura SV. Και δεν είναι μόνο αυτά, μιας και ο οίκος λέει πως υπάρχουν περισσότερα αυτοκίνητα που θα προστεθούν στη λίστα.

Το γιατί ο συλλέκτης αποφάσισε να τα πουλήσει παραμένει άγνωστο, αλλά κάτι μου λέει πως θα γίνει η ακριβότερη συλλογή που πουλήθηκε ποτέ. Αναλυτικά τα αυτοκίνητα που θα δημοπρατηθούν μπορείς να τα δεις εδώ. Αν μπορούσες να αγοράσεις μόλις ένα από αυτά τα αυτοκίνητα, ποιο θα επέλεγες;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα