Ο τελευταίος γύρος του Jeremy Clarkson στη πίστα του Top Gear ήταν με μια Ferrari 488 GTB

Σχετικά άρθρα

Jeremy Clarkson Ferrari 488 GTB (1)

Αν είχες την απορία να μάθεις με τι αυτοκίνητο ο Jeremy Clarkson έκανε τον τελευταίο γύρο του στην πίστα του Top Gear, τότε η ίδια η Ferrari θα σου την λύσει. Αν και αρκετοί περιμέναμε πως ο Jezza θα επέλεγε την LaFerrari για να απολαύσει τον τελευταίο γύρο του στη πίστα του Top Gear, ο Βρετανός παρουσιαστής επέλεξε την 488 GTB.

O Clarkson βρέθηκε εκεί για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα χρήματα προήλθαν από δύο οπαδούς του Top Gear, που μαζί με τους Nick Mason, τον drummer των Pink Floyd και πασίγνωστος συλλέκτης αυτοκινήτων γενικώς και Ferrari ειδικότερα, αλλά και από τον Marino Franchitti, επαγγελματίας οδηγός αγώνων, αδερφός του Dario Franchitti και γαμπρός του Nick Mason, βρέθηκαν μαζί με τον Clarkson στην πίστα του Top Gear. Συνολικά μαζεύτηκαν 100.000 λίρες Αγγλίας, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στην φιλανθρωπική οργάνωση “The Roundhouse in Camden”, που παρέχει ευκαιρίες σε άτομα ηλικίας 11-25 ετών με κλίση στη μουσική και στη τέχνη του θεάματος, να αποκτήσουν πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και να κάνουν με κάθε δυνατό τρόπο, γνωστά τα ταλέντα τους.

ΠηγήFerrari.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...