Είναι αυτή η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Infiniti Q30 ή του QX30;

Σχετικά άρθρα

Infiniti-Q30-#

Αυτή φέρεται να είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου Infiniti Q30, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο του στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Από την φωτογραφία δεν είναι απόλυτα σαφές αν μιλάμε για το Q30 ή το QX30, δηλαδή τη crossover έκδοση του και αντίστοιχη με την Mercedes-Benz GLA και Audi Q3. Όπως και να έχει ο σχεδιασμός του διατηρεί πολλά από τα στοιχεία του πρωτοτύπου – που να θυμίσω ότι και αυτό έκανε ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, το 2013.

Κάτω από το καπό του θα υπάρχει μια γκάμα τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, όπου ανάμεσα τους θα υπάρχει και ο 2,0-λιτρος turbo κινητήρας της Mercedes απόδοσης 211 ίππους με 320 Nm ροπής. Οι πωλήσεις του Infiniti Q30 θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2015 ενώ λίγο αργότερα, πιθανότατα στις αρχές του 2016, θα παρουσιαστεί και η crossover έκδοση του με το όνομα QX30.

Πηγήautowp.ru

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...