Την Pirelli διαλέγει ο Horner έναντι της Michelin

Σχετικά άρθρα

GP UNGHERIA F1/2015

Την 5η της συνεχόμενη σεζόν διανύει η Pirelli στη Formula 1, αλλά το μέλλον της στο άθλημα δεν είναι δεδομένο. Το συμβόλαιο των Ιταλών ολοκληρώνεται στα τέλη του 2016 και μια ανανέωση θα ήταν εύκολη, αν στο παιχνίδι δεν υπήρχε η Michelin, η οποία θέλει να επιστρέψει στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, με τον Bernie Ecclestone να είναι αυτός που αποφασίζει για τον τελικό νικητή.

Κάποιοι έχουν τις προτιμήσεις τους στη μία από τις δύο, παρόλο που εμείς οι οπαδοί θα θέλαμε -στην πλειοψηφία μας- και τις δύο εταιρείες μέσα, προκειμένου να υπάρχει ανταγωνισμός και στο συγκεκριμένο κομμάτι. Άσχετα από αυτό, επί κεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, δηλώνει ανοιχτά πως θα ήθελε να δει την Pirelli να υπογράφει μια ανανέωση της σύμβασης.

Christian Horner

Μια ζάντα 18 ιντσών και ένα μόνο pit stop δε θα ήταν κάτι το τρομερό για έναν Grand Prix και νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουμε στο εντελώς αντίθετο: 2 με 3 pit stops, ελεγχόμενη φθορά και ίσως περισσότερες επιλογές για τις ομάδες όσον αφορά τα ελαστικά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στα Grands Prix.· όλα αυτά για τα οποία μιλάμε.

Νομίζω ότι η Pirelli έχει κάνει μια καλή δουλειά από τότε που μπήκε στο άθλημα κι έχει υποστηριχθεί από τη Formula 1 στις δύσκολες στιγμές, όπως και στις καλές. Ελπίζω ότι με τα μονοθέσια του 2017, που θα είναι διαφορετικά, ταχύτερα και με εντελώς διαφορετικά ελαστικά, θα είναι μια σπουδαία πρόκληση και η Pirelli θα μπορέσει να τα καταφέρει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...