Από το φθινόπωρο του 2016 στον αέρα η νέα εκπομπή των Clarkson, Hammond και May

Σχετικά άρθρα

Jeremy Clarkson, Richard Hammond, and James May

Πλέον είναι γνωστό πως οι Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond έχουν βρει νέα στέγη, αυτή του Amazon για τη νέα τους εκπομπή, παίρνοντας το ποσό των 250 εκατ. δολαρίων για τρία χρόνια, και ο παραγωγός της, ο Andy Wilman, το δεξί χέρι του Clarkson και στην εποχή του Top Gear αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα εκπομπή.

Αρχικά έκανε γνωστό πως τελικά η εκπομπή δεν θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις αρχές του 2016, αλλά από το φθινόπωρο του 2016. Η εκπομπή θα κινείται σε νέο format, έχοντας αρκετές “καινοτομίες” αλλά θα διατηρήσει την κληρονομιά του Top Gear, με εσωτερικό στούντιο και διεθνείς περιπέτειες. Αυτά ήταν τα λόγια του Wilman που συμπλήρωσε πως θα υπάρξει μια νέα ματιά, νέα στοιχεία και “νέο σπίτι”.

Επίσης δήλωσε πως τα 12 επεισόδια που θα έχει η κάθε μια από τις τρεις σεζόν που έχουν υπογραφεί, θα έχουν διάρκεια 60 λεπτών περίπου και τέλος έκλεισε τη συνέντευξη του μιλώντας για την ελευθερία που τους έδωσε το Amazon. Συγκεκριμένα είπε:

Η Amazon μας έδωσε την ελευθερία που θέλουμε. Ξέρετε πόσο αγαπάμε την ελευθερία. Υπάρχει ένας προϋπολογισμός για τη παραγωγή της εκπομπής που θα μπορεί να καλύψει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος που θέλουμε και αυτό είναι το μέλλον.

Κανείς δεν θα μας πει τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε. Νιώθω πραγματικά απελευθερωμένος και ελπίζω να δημιουργήσουμε ένα “μεγάλο” πρόγραμμα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος.

Πηγήbroadcastnow

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...