Η Ford ρίχνει την ποιότητα της. Το επόμενο Taurus θα είναι Κινέζικο

Σχετικά άρθρα

Ford-Taurus-1

Οι πωλήσεις της τωρινής γενιάς του Ford Taurus έχουν πάρει την κατηφόρα και επειδή δεν το αγοράζει ψυχή (-28% μέχρι τον περασμένο Ιούλιο), η Μπλε Οβάλ εταιρία θέλει στην επόμενη γενιά του να σταματήσει να το κατασκευάζει στις Η.Π.Α και να το εισάγει από την Κίνα.

Η κινέζικη έκδοση της νέας γενιάς του Taurus παρουσιάστηκε την περασμένη άνοιξη στην έκθεση της Σανγκάη, με την Αμερικάνικη να έκδοση να έρχεται μέσα στα επόμενα ένα με δύο χρόνια. Αναλυτές μάλιστα θεωρούν πως η Ford θα πάρει την απόφαση για το καταργήσει από τη διαθέσιμη γκάμα της, ειδικά όταν έρχεται στην αγορά το νέο Lincoln Continental, ένα μοντέλο που ουσιαστικά παίζει στην ίδια κατηγορία με το Taurus και ίσως κόψει πωλήσεις από αυτό.

Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως αν τελικά το μοντέλο παραμείνει διαθέσιμο, τότε δεν θα κατασκευάζεται πλέον στις Η.Π.Α, αλλά θα εισάγεται από την Κίνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...