Symonds: Τα μεγάλα πακέτα αναβαθμίσεων είναι πλέον ξεπερασμένα

Σχετικά άρθρα

_FER4682

Η Williams φτάνει στο Βέλγιο θέλοντας να ανακάμψει από το κακό Σαββατοκύριακο στην Ουγγαρία. Ο Rob Smedley τονίζει διαρκώς πως εμφανίσεις όπως στο Hungaroring και το Μονακό δεν πρέπει να ξεχνιούνται, εάν η ομάδα θέλει να μάθει και να βελτιωθεί από αυτές, ενώ και για το Spa θα υπάρχουν νέα κομμάτια στην FW37. Μάλιστα, ο Pat Symonds θεωρεί ξεπερασμένη τακτική τα λίγα και μεγάλα πακέτα αναβαθμίσεων, σε σχέση με τις μικρές και διαρκείς αναβαθμίσεις.

Η Αυστρία αποτέλεσε μια ανωμαλία, κατά κάποιο τρόπο. Εμείς δεν λειτουργούμε σε έναν κόσμο πακέτων αναβαθμίσεων, αυτό είναι ξεπερασμένο. Απλά έτυχε να έχουμε μια σειρά από κομμάτια τα οποία ταίριαξαν μεταξύ τους στην Αυστρία.

Ήταν κάτι τόσο απλό, όπως μια νέα πίσω πτέρυγα που δεν ταίριαζε με το παλιό πάτωμα, οπότε το νέο πάτωμα έπρεπε να έρθει στο ίδιο χρονικό διάστημα. Έτσι, μετατράπηκε σε πακέτο, αφού λειτούργησε κατά αυτόν τον τρόπο, αλλά η γενική τάση είναι να φέρνουμε λίγες αναβαθμίσεις σε κάθε αγώνα και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα.

Θα έρθουν πολλά (κομμάτια) ακόμα. Υπάρχει ακόμα διαθέσιμος χρόνος στην αεροδυναμική σήραγγα και υπάρχουν ακόμα εργασίες που διεξάγονται στα δυναμικά χαρακτηριστικά του οχήματος. Επειδή δεν έχουμε μεγάλες αλλαγές μεταξύ 2015 και 2016, υπάρχει πολλή εξελικτική δουλειά που μπορούμε να κάνουμε και που θα εξακολουθεί να είναι σχετική. Περιμένω να συνεχίσουμε να πιέζουμε.

WG7C3902

Σημαίνει όμως αυτό, πως η Williams θα αφήσει πίσω την δουλειά που πρέπει να γίνει στο μονοθέσιο του 2016; Όχι, σύμφωνα με τον Symonds. Αφού η ομάδα έχει ήδη περάσει το μεταβατικό στάδιο της εξέλιξης και των δυο μονοθεσίων, ’15 και ’16, ρίχνοντας πλέον περισσότερο βάρος στη νέα χρονιά.

Η πρώτη συνάντηση για το σχέδιο του μονοθεσίου του 2016, ήταν τον Ιανουάριο. Αυτό είναι το πρώτο σημείο. Το δεύτερο σημείο είναι η ημέρα μετά το τέλος της σεζόν, όταν γνωρίζεις πως όλοι εργάζονται πάνω στο μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς και, στη συνέχεια, υπάρχει ένα σημείο μετάβασης κάπου στο ενδιάμεσο.

Το σημείο αυτό εξαρτάται από μια σειρά πραγμάτων, όπως τις προοπτικές σου και τη θέση σου στο πρωτάθλημα. Είναι μια διαδικασία που περνάμε κάθε χρόνο και είναι προσαρμόσιμη, αλλά προφανώς τώρα, υπάρχει περισσότερη έμφαση στο νέο αυτοκίνητο και όχι τόσο το παλιό. Έχουμε περάσει αυτό το μεταβατικό σημείο.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...