Το Exploride είναι ένα aftermarket head-up display που κάνει τα πάντα

Σχετικά άρθρα

fbf0c286214655f152583bdc2e63953d

Δεν είναι λίγα τα νέα αυτοκίνητα που προσφέρουν την επιλογή ενός head-up display αλλά τι γίνεται με όλους εμάς που οδηγούμε παλαιότερα οχήματα αλλά θέλουμε αυτή την τεχνολογία; Προτάσεις υπάρχουν αρκετές και σίγουρα θα υπάρχουν περισσότερες στο μέλλον. Μία από αυτές τις μελλοντικές, θα είναι σίγουρα το Exploride.

Το συγκεκριμένο display, ζήτησε και πήρε χρηματοδότηση μέσω Indiegogo και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει $185.500 έχοντας ακόμα 30 ημέρες μέχρι να λήξει η καμπάνια. Τι είναι όμως; Είναι ένα προϊόν που επί της ουσίας, εκτός από head-up display, είναι ένα ολόκληρο σύστημα infotainment. Διαθέτει οθόνη 6 ιντσών που συνδυάζεται με dashcam, σύνδεση OBD για να προβάλει πληροφορίες για το αυτοκίνητο και λειτουργεί ως GPS, hands-free, hotspot αλλά και “jukebox”. Κάνει σχεδόν τα πάντα δηλαδή.

Όποιος αποφασίσει να στηρίξει την προσπάθεια με $269 από τώρα, θα πάρει ένα Exploride με έκπτωση της τάξης του 45%, αφού σύμφωνα με την καμπάνια, όταν βγει στην αγορά, το συγκεκριμένο head-up diplay θα κοστίζει περί τα $499.

https://youtu.be/id7OmL3T7T4

ΠηγήIndiegogo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...