Αυτό το τρομερά γλυκούλι Ferves Ranger δημοπρατείται σύντομα

Σχετικά άρθρα

cute-1973-ferves-ranger-belonged-to-phillipe-starck-and-will-go-to-auction-photo-gallery_1

Κοίταξε το! Κοίτα πόσο γλυκούλι είναι! Φαντάσου να σκας μύτη με ένα τέτοιο στην παραλία ή ακόμα και στην πόλη για έναν καφέ! Ξέχνα τις Ferrari, τις Lambo, τις McLaren και όλα αυτά. Θες προσοχή; Θέλεις να σε κοιτάει ο κόσμος; Αυτή είναι η ευκαιρία σου!

Ένα από τα 50 μόλις Ferves Ranger που διασώζονται από τα αρχικά 600 που παρήχθησαν συνολικά, θα δημοπρατηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου από την RM Auctions. Αυτό το πραγματάκι, μας έρχεται από το μακρινό 1973. Για την κατασκευή του, χρησιμοποιήθηκαν εξαρτήματα από το Fiat 500 και το Fiat 600 της εποχής. Για την κίνηση του, φροντίζει ένας κινητήρας 499 κ.εκ. που αποδίδει 18 άλογα και είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος. Χρειάζεται να ξέρεις κάτι άλλο; Μόνο το ότι εκτιμάται στα €22.000-36.000 αλλά δημοπρατείται άνευ reserve, οπότε αν είσαι τυχερός, μπορείς να το αποκτήσεις “φθηνά”.

LF15_r155_001

Να σου κάνω και μία ακόμα πρόταση; Εντελώς συμπτωματικά, στην ίδια δημοπρασία, υπάρχει και ένας F131B κινητήρας Ferrari. Κατάλαβες που το πάω έτσι; V8 με χωρητικότητα 3.6 λίτρων και απόδοση 400 ίππων… Δεν ξέρω αν χωράει στο engine bay του Ferves Ranger αλλά με καλή θέληση, όλα χωράνε! Στα €35.000-41.000 εκτιμάται… Just saying… Τυχαίο; Δεν νομίζω!

ΠηγήRM Sothebys

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...