Infographic: Οι μάρκες αυτοκινήτων που ψάχνουν οι κάτοικοι του κόσμου ανά χώρα

Σχετικά άρθρα

Infographic The World's Most Searched Car Brands (1)

Εν έτει 2015 που το internet έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, για τα πάντα κάνουμε αναζητήσεις στο internet, με τις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, να έχει γίνει το απαραίτητο εργαλείο για εμάς. Θα ήθελες να μάθεις οι άνθρωποι κάθε χώρας ποια αυτοκινητοβιομηχανία αναζητούν περισσότερο στο internet; Δεν χρειάζεται να κάνεις την δική σου έρευνα, μιας και το TopSpeed το έκανε για’σένα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό infographic.

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, σε όλη τη Βόρειο Αμερική η Toyota κυριαρχεί, με την εταιρία από την Ιαπωνία να βρίσκεται στη κορυφή των αναζητήσεων σε δεκάδες ακόμη χώρες όπως η Αυστραλία και αρκετές χώρες της Αφρικής. Κάπως έτσι η Toyota βρίσκεται στη 1η θέση των αυτοκινητοβιομηχανιών με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως ετησίως (10,23 εκατ. αυτοκίνητα το 2014.)

Η Tesla βρίσκεται στη κορυφή των αναζητήσεων στη Κίνα, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως η Google δεν είναι και τόσο δημοφιλής στην Κίνα όσο στον υπόλοιπο κόσμο, με τα ηνία της πιο δημοφιλής μηχανής αναζήτησης να τα έχει η Baidu. Η Ιαπωνία αναζητά BMW, ενώ στη Γερμανία κυριαρχούν οι BMW, Mercedes και Audi.

Στην Ελλάδα η Mercedes βρίσκεται στη κορυφή της λίστας, ενώ στα παράξενα ευρήματα βλέπουμε πως στο Πακιστάν και στο Νεπάλ τα πρωτεία τα έχει η Lamborghini, στο Μαλί και στην Αλγερία η Mercedes, στη Σιέρα Λεόνε η Bugatti, με την Γκάνα να αναζητά στον ίδιο βαθμό για Toyota και Bugatti. Δες τα αναλυτικά infographic στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ενώ αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την μεθοδολογία πάτησε στο link της πηγής. Να τονίσω πως για τις χώρες Συρία, Ιράν, Βόρειο Κορέα, Μιανμάρ και Σουδάν δεν υπάρχουν δεδομένα αναζητήσεων.

Infographic The World's Most Searched Car Brands (12)

ΠηγήTopSpeed

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...