Η Daihatsu παρουσιάζει το νέο kei car της, το Cast

Σχετικά άρθρα

Daihatsu Cast 2015 (26)

Η Daihatsu παρουσίασε ένα νέο kei car, τα μικρά αυτοκινητάκια που κάνουν θραύση στην Ιαπωνία. Το Cast διαθέτει εκλεπτυσμένο σχεδιασμό κα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, στις Activa, Style and Sport και σε τρία επίπεδα εξοπλισμού G SA II, G Turbo SA II και X SA II. To Activa διαθέτει crossover στοιχεία, το Style βάζει πρόσθετο στυλ στο αυτοκίνητο με αρκετά χρωμιομένα διακοσμητικά, ενώ το Sport αποτελεί στην σπορ έκφανση του.

Daihatsu Cast 2015 (29)

Το φθηνότερο είναι το Cast Activa 2WD X SA II που ξεκινά από τα 1.220.400 yen (€9.040), ενώ το ακριβότερο είναι το Cast Sport G Turbo SA II 4WD με κόστος 1.641.600 yen (€12.160). Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής.

Ζυγίζει 840 κιλά, με τον 658 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 64 ίππων με 52 Nm ροπής, να συνδυάζεται με CVT κιβώτιο. Έχει μέση κατανάλωση 3,3 λίτρα/100 χλμ, με την κίνηση να περνά στον δρόμο είτε από τους μπροστά, είτε από όλους τους τροχούς, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=QozY3pFpfYM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota η #1 αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου σε πωλήσεις το 2023

Η Toyota διατηρήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη κορυφή των αυτοκινητοβιομηχανιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, μιας και το 2023 η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως...

Η Daihatsu σταματά τις πωλήσεις όλων των μοντέλων της μετά από στημένα crash tests

Τον περασμένο Απρίλιο, η Daihatsu, θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου της Toyota, παραδέχτηκε πως έστησε τις δοκιμές πρόσκρουσης 4 μοντέλων, προκειμένου αυτά να φανούν...