Το Netflix λέει ότι οι παρουσιαστές του Top Gear “δεν άξιζαν τα λεφτά” που ζητούσαν

Σχετικά άρθρα

Top_Gear_ot_Amazon

Όταν ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ των τριών πρώην παρουσιαστών του Top Gear –Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond– με  το Amazon Prime, είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που έλεγαν ότι το συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών, έχει συνολική αξία της τάξης των 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Πριν γίνει γνωστό ότι οι τρεις παρουσιαστές συμφώνησαν με το Amazon Prime, είχε ακουστεί ότι συνομιλούσαν και με το Netflix.

Τώρα, υψηλόβαθμο στέλεχος του Netflix δήλωσε ότι το κανάλι απέρριψε τους παρουσιαστές επειδή “δεν άξιζαν τα λεφτά τους”.

Έχουμε παλαιότερα επεισόδια του Top Gear οπότε γνωρίζουμε αρκετά καλά τι θέλει το κοινό μας. Βασικός γνώμονας για τις αποφάσεις που παίρνουμε, είναι τα δεδομένα. Έχουμε πολλά δεδομένα για να κάνουμε τις συμφωνίες που θέλουμε. Προφανώς, δεν η συμφωνία [με το τρίο των παρουσιαστών] δεν άξιζε τα λεφτά της.

Μπορεί αυτά που μας λέει το στέλεχος του να αληθεύουν αλλά το timing είναι περίεργο. Θυμίζει λίγο το παιδί που δεν παίρνει αυτό που θέλει και μετά λέει “εντάξει μωρέ… δεν το ήθελα και τόσο πολύ”! Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε ότι ο Jeff Bezos, το μεγάλο αφεντικό της Amazon δεν “τσίμπησε” ώστε να αποκαλύψει πόσα ακριβώς πλήρωσε για το show των τριών παρουσιαστών. Είπε μόνο ότι “είναι πολύ, πολύ, πολύ ακριβό”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα