Επαναστατική η νέα Mercedes-AMG E63 σύμφωνα με το αφεντικό της AMG

Σχετικά άρθρα

merc-e63amg-new-gen-rendering-1

Ακόμη μπορεί να μην γνωρίζουμε πότε θα παρουσιαστεί η νέα Mercedes-AMG E63 αλλά ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι κάτι πολύ αξιόλογο. Μίλησε για μία “επανάσταση” και όχι εξέλιξη και τόνισε ότι το νέο super-saloon θα είναι “το μεγαλύτερο βήμα που έχει κάνει ποτέ μία AMG E-Class”.

Ο Moers επιβεβαίωσε ότι η E63 AMG θα είναι αποκλειστικά τετρακίνητη σε όλες τις αγορές αλλά για να καθησυχάσει τους φανατικούς της πίσω κίνησης, συμπλήρωσε:

Μην ανησυχείτε. Θα γλυστράει, θα πλαγιάζει και θα κάνει όλα τα χαζά πράγματα που αγαπάμε!

Επίσης, φήμες αναφέρουν ότι κάτω από το καπό του επερχόμενου μοντέλου, θα βρίσκεται ο γνωστός, 4-λιτρος V8 της Mercedes-AMG αλλά επωφελούμενος από το “επόμενο βήμα” στην εξέλιξη, θα αποδίδει περίπου 600 άλογα. Η νέα E63 αναμένεται επίσης να είναι ελαφρύτερη από το απερχόμενο μοντέλο ενώ θα είναι πιθανότατα το πρώτο AMG μοντέλο που θα εφοδιαστεί με το νέο, αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...