Citroen: Δεν θέλουμε “κλασικά” αυτοκίνητα πλέον

Σχετικά άρθρα

Citroen-Aircross-concept-6

Απ’ ότι φαίνεται, το C4 Cactus και η επιτυχία που σημειώνει θα “σημαδέψει” την Γαλλική εταιρία, ορίζοντας σε μεγάλο βαθμό την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί όσον αφορά τα αυτοκίνητα της στο εγγύς μέλλον. Μιλώντας στο περιθώριο της έκθεσης της Φρανκφούρτης, ο Xavier Peugeot, επικεφαλής προϊόντων της Citroen και υιός του Pierre Peugeot, επιβεβαίωσε ότι η Citroen πρέπει να διαφοροποιηθεί, προσφέροντας νέα και μοναδικά προϊόντα στους υποψήφιους αγοραστές.

Πρέπει να σκεφτούμε να φέρουμε αυτή την φρεσκάδα και την διαφορά ανεξαρτήτως προϊόντος. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι δεν θέλουμε να έχουμε κλασικά αυτοκίνητα πλέον!

Θέλεις να έχεις μία πιο σαφή εικόνα ως προς το πού κινείται η Citroen; Κοίταξε το Aircross concept –κεντρική φωτογραφία-. Η Γαλλική εταιρία θέλει να εστιάσει στα SUV και τα ιδιαίτερα/ξεχωριστά αυτοκίνητα και θέλει να το κάνει αυτό σε παγκόσμια κλίμακα. Γι’ αυτό, θα χρησιμοποιήσει δύο πλατφόρμες: μία για τα μικρά αυτοκίνητα και μία για τα μεγαλύτερα. Από εκεί και πέρα, όλα είναι ανοιχτά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Citroen παρουσιάζει το νέο Berlingo, αποκλειστικά ηλεκτρικό

Δύο μήνες μετά την αποκάλυψη της τέταρτης γενιάς του C3, η Citroen παρουσιάζει τώρα την πλήρως ανανεωμένη έκδοση του Berlingo, η οποία στην Ευρώπη...

Ανακαλούνται 12.180 Citroen C3 και DS3 στην Ελλάδα λόγω των αερόσακων της Takata

12..182 Citroen C3 και DS3 παραγωγής ετών 2009 ως και 2017 ανακαλούνται στην Ελλάδα, εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων της Takata. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, τα χημικά...
Autoblog.gr