“Σενάρια φαντασίας” το supercar των BMW και McLaren δηλώνει το αφεντικό του M Division

Σχετικά άρθρα

bmw_02

Αυτή πρέπει να είναι μία από τις πιο γρήγορες και πιο κατηγορηματικές διαψεύσεις φήμης των τελευταίων ετών. Πριν από μερικές ημέρες, Αγγλικό μέσο είχε κυκλοφορήσει την “είδηση” ότι η BMW μπορεί να συνεργαστεί με την McLaren για ένα κεντρομήχανο supercar με ανθρακονημάτινο chassis και quad-turbo V8 με 750 άλογα. Ερωτώμενος ο Frank van Meel, το αφεντικό του M Division, γι’ αυτές τις φήμες, απάντησε:

Δεν έχω λάβει κάποιο τηλεφώνημα, ο Harald Kruger [ο CEO της BMW] δεν έχει λάβει κάποιο τηλεφώνημα και ο Klaus Frohlich [ο επικεφαλής R&D της BMW] δεν έχει λάβει κάποιο τηλεφώνημα.

Ούτε έχουμε κάνει ένα και δεν σκοπεύουμε να κάνουμε.

Ο van Meel συμπλήρωσε ότι η BMW θαυμάζει την McLaren και ενώ προφανώς, έχει συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν, “δεν υπάρχει κάτι στην ατζέντα”. Είπε επίσης ότι δεν θα είχε κανένα νόημα να λανσάρουν ένα αυτοκίνητο πάνω από το i8 ή ακόμα και κοντά του με το ίδιο layout αλλά περισσότερη δύναμη. Στο κάτω-κάτω:

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συνεργαστούμε με την McLaren για ένα supercar. Κανείς δεν είναι πιο “μπροστά” στα ανθρακονήματα από εμάς!

Σαφής λοιπόν ο van Meel…

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...