Σίγουρος ο Ecclestone για παραμονή της Red Bull στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Red Bull Racing

Όλο και πιο δύσκολος γίνεται ο δρόμος για τη Red Bull Racing όσον αφορά τον κινητήρα του 2016. Η μοναδική τους επιλογή έμοιαζε να είναι αυτή της Ferrari, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως η ιταλική ομάδα δέχεται να πουλά τους κινητήρες της μόνο στην Toro Rosso, καθώς φοβάται την ανταγωνιστικότητα της Red Bull με το δικό της power unit, μια κατάσταση που μπερδεύει αρκετά τα πράγματα.

Αν λάβουμε υπόψη μας τις τελευταίες αναφορές, τότε η Red Bull δύο επιλογές έχει: ή να αποχωρήσει από τη Formula 1 ή να συνεχίσει με τους κινητήρες της Renault, τηρώντας έτσι και το συμβόλαιο με τους Γάλλους, το οποίο λήγει στα τέλη του 2016. Ο Bernie Ecclestone έχει μιλήσει με τον επί κεφαλής της Scuderia, Maurizio Arrivabene, και πλέον δηλώνει βέβαιος πως η ομάδα του Milton Keynes θα παραμείνει στο άθλημα, χωρίς ωστόσο να μιλά για το όνομα του κατασκευαστή κινητήρων.

Τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα, ό,τι κι αν συμβεί. Αν πάρουν έναν κινητήρα, τότε αυτό θα είναι θετικό. Σίγουρα θα έχουμε 22 μονοθέσια τη νέα χρονιά. Ο Mateschitz δεν έχει σταματήσει ποτέ να είναι ερωτευμένος με τη Formula 1. Απλώς θέλει είναι να είναι σε μία θέση που να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και αυτό είναι που θα συμβεί, και μετά θα είναι μια χαρά.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr