Hamilton: Ένα μέρος της επιτυχίας ανήκει ακόμα στον Brawn

Σχετικά άρθρα

Brawn Hamilton

Ο Ross Brawn είναι ένας από τους πιο έξυπνους και ικανούς ανθρώπους που πέρασαν ποτέ από τη Formula 1. Ο Βρετανός, από τις αρχές του 2014, δεν είναι πλέον στο άθλημα, όμως η Mercedes συνεχίζει να κυριαρχεί, την ώρα που οι αντίπαλοί της ψάχνουν και αδυνατούν να βρουν τρόπους για να τη κατεβάσουν από την κορυφή.

Το γεγονός ότι έφυγε πριν από 1,5 χρόνο από τη γερμανική ομάδα, δε σημαίνει πως δεν έχει συμβάλλει στη σημερινή επιτυχία: τα νέα μονοθέσια με τους turbo V6 κινητήρες σχεδιάστηκαν πολλούς μήνες πριν από το 2014, όταν ο Brawn ήταν ακόμα ηγετικό στέλεχος της ομάδας, συνεπώς ένα μέρος της δόξας ανήκει σε αυτόν, όπως λέει και ο Lewis Hamilton.

Θυμάμαι να κάθομαι μαζί με τον Ross και να έχω μια τόσο καλή αίσθηση όταν μου είπε τα σχέδια που είχαμε. Πρέπει να του στείλω ένα μήνυμα, επειδή ο Ross είναι ένα μέρος της επιτυχίας. Νιώθω ιδιαίτερα να είμαι μέρος της επιτυχίας και να συμβάλλω σε αυτό. Είναι τρομερή αίσθηση όταν βλέπω το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων. Αν και είμαι ένας κρίκος της αλυσίδας, είμαι πολύ περήφανος για τη θέση μου.

Hamilton-Rosberg

Ο Nico Rosberg ήταν πολύ άτυχος στον τελευταίο αγώνα, δίνοντας ουσιαστικά τον τίτλο στον Hamilton. Ο Βρετανός φροντίζει να μιλήσει με καλά λόγια για τον team-mate του, ενώ υποστηρίζει πως οι σχέσεις τους δεν έχουν χαλάσει.

Ξέρω τον Nico από 4 χρονών και είχαμε μαζί σκαμπανεβάσματα, αλλά συνολικά ήταν ένας σπουδαίος team-mate. ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται τον εαυτό του και συμπεριφέρεται ως μέλος της ομάδας είναι εξαιρετικός. Είχε έναν δύσκολο αγώνα και είχε μερικές δύσκολες ημέρες, και ξέρω καλά πώς είναι, έτσι ήθελα να βεβαιωθώ ότι σαν ομάδα τον εκτιμούμε ακόμα.

Lewis Hamilton

Μπορεί ο 30χρονος τυπικά να μην είναι ακόμα Πρωταθλητής για τη φετινή σεζόν, ωστόσο, με 66 βαθμούς από τον δεύτερο Sebastian Vettel, αγγίζει με το ένα χέρι το πολυπόθητο τρόπαιο. Ο ίδιος, αν και το γνωρίζει καλά αυτό, λέει πως θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του και να μην ενθουσιάζεται, ώστε να γίνουν όλα όπως πρέπει και να μη βρεθεί προ εκπλήξεων.

Δεν έχει συμβεί ακόμα, έτσι πρέπει να κρατήσω τα πόδια μου στο έδαφος και να προσεγγίζω κάθε αγώνα τον ίδιο. Το μονοθέσιο είναι τόσο διασκεδαστικό στην οδήγηση. Όταν ήρθα στην ομάδα, ήλπιζα σε κάτι σαν αυτό που ζούμε τώρα, όμως δεν φανταζόμουν ότι θα συμβεί τόσο γρήγορα.

Έχουμε σπουδαία κεφάλια στις ηγετικές θέσεις και στη συνέχεια έχουμε άτομα σε αυτά τα τμήματα που θέλουν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Το να λέμε ότι είμαστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, είναι ένα από τα πιο σπουδαία πράγματα. Αλλά, έχουμε ακόμα 4 αγώνες για να τελειώσουμε, έτσι θέλουμε να κερδίσουμε σε όλους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα