Vettel: Γελοίο να πηγαίνει τόσο αργά ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

GP BELGIO F1/2015

Κατά μεγάλη πλειοψηφία, ο Lewis Hamilton έχει βρεθεί φέτος μπροστά από τον Sebastian Vettel. Και δεν αναφέρομαι στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όταν οι οδηγοί είναι ελεύθεροι να τρέξουν, αλλά στους γύρους σχηματισμού και πίσω από το Αυτοκίνητο Ασφαλείας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, όμως ο οδηγός της Ferrari έχει μια διαφορετική γνώμη.

Ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής δηλώνει ενοχλημένος από την επιλογή του Βρετανού να κινείται με τόσο χαμηλές ταχύτητες στον γύρο σχηματισμού ή πίσω από το Αυτοκίνητο Ασφαλείας, τονίζοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει επικίνδυνο, ενώ έχει κάνει παράπονα και στους αγωνοδίκες.

Πίστεψα ότι πηγαίνει αδικαιολόγητα αργά. Δεν υπάρχει λόγος να κινείσαι τόσο αργά. Αν θέλεις να καθυστερήσεις τους υπόλοιπους, μπορείς να το κάνεις πιο νωρίς και όχι τόσο αργά. Προσπάθησα να του πω να προχωρήσει, επειδή είναι γελοίο. Πρέπει να προσέχεις, γιατί, αν σταματήσεις ξαφνικά κι επιθετικά, είναι τουλάχιστον 5 μονοθέσια πίσω σου και όχι μόνο ένα. Στον γύρο σχηματισμού προσπαθούσα να του πω να προχωρήσει. Και ο Nico ήταν αργός, έτσι θα πρέπει να το κοιτάξουν ξανά.

Ανάλογα παράπονα για τις δύο Mercedes από τους οδηγούς είχαν ακουστεί και την περασμένη χρονιά.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...