Αυτός είναι ο πραγματικός πρόδρομος του Hummer, και είναι προς πώληση

Σχετικά άρθρα

FMC XR311 (1)

10 χρόνια προτού το πρώτο Hummer παραδοθεί στον αμερικανικό στρατό, υπήρχαν αρκετά οχήματα δοκιμής και αυτό είναι το πρώτο πρωτότυπο. Χρονολογείται το 1972 και ακούει στο όνομα FMC XR311. Αγοράστηκε από τον Αμερικανικό Στρατό την δεκαετία του 1970, μια δεκαετία κατά την οποία οι Αμερικάνοι έψαχναν έναν όχημα το οποίο θα χρησιμοποιούνταν από τον στρατό για αρκετά χρόνια στο μέλλον.

Η FMC Corporation κατασκεύασε δυο πρωτότυπα με το XR311 να φορά έναν V8 κινητήρα της Chrysler απόδοσης 190 ίππων που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Ο σχεδιασμός του επέτρεπε την τοποθέτηση ενός οπλοπολυβόλου M2HB διαμετρήματος 12,7 mm, καθώς και την τοποθέτηση αντιαρματικών πυροβόλων όπλων. Το όχημα δεν επιλέγει τελικά από τον αμερικανικό στρατό, και πλέον πωλείται έναντι στη τιμή των 39.995 δολαρίων. Το παράδοξο είναι πως μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους δρόμους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...