Ecclestone: Μέσα στους 5 κορυφαίους Πρωταθλητές της ιστορίας ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Ecclestone

Το όνομά του Lewis Hamilton είναι δίπλα σε αυτό των Ayrton Senna και άλλων οδηγών στην ιστορία που έχουν κατακτήσει τρεις παγκόσμιος τίτλους, όπως οι Niki Lauda, Nelson Piquet, Jackie Stewart και Jack Brabham. Το γεγονός, όμως, ό,τι βρίσκεσαι δίπλα σε κάποιον δε συνεπάγεται ό,τι απαραίτητα έχεις και την αξία του, διότι οι τίτλοι κάποιες φορές δεν σημαίνουν τα πάντα για την ικανότητα και την ταχύτητά σου συγκριτικά με άλλους.

Ο Bernie Ecclestone είναι γνωστός για τη συμπάθειά του στον Hamilton, με τον 85χρονο να κάνει για ακόμα μια φορά δηλώσεις που προκαλούν. Ίσως αυτός να είναι και ο σκοπός του, καθώς ισχυρίζεται ότι ο οδηγός της Mercedes είναι μέσα στους 5 κορυφαίους Πρωταθλητές στην ιστορία του αθλήματος.

Ναι είναι, και ως Πρωταθλητής κάνει αυτό που πρέπει για το άθλημα, κάτι που είναι καλό. Ξέρετε, είναι δύσκολο να αξιολογήσεις οδηγούς από διαφορετικές εποχές και διαφορετικές ομάδες, όλα είναι διαφορετικά. Πάντα σκεφτόμουν αν είναι σωστό να το κάνεις. Ο Prost ήταν ίσως ο καλύτερος και θα έπρεπε να είχε κατακτήσει ακόμα 2 πρωταθλήματα, και είναι λυπηρό που δεν το έκανε.

GP BELGIO F1/2015

Για τον τρις Παγκόσμιο Πρωταθλητή μιλά και ο Kimi Raikkonen. Ο 36χρονος, που κέρδισε τον Βρετανό το 2007, παραδέχεται ότι αξίζει το φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο τονίζει πως στόχος της ομάδας του θα είναι να τον εκθρονίσουν το 2016.

Ο Lewis και η ομάδα του ήταν δυνατοί. Αξίζει 100% το πρωτάθλημα. Αλλά, την ερχόμενη σεζόν θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε. Ήμασταν συνεχώς στη σωστή κατεύθυνση φέτος και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τη σωστή δουλειά μέχρι το τέλος της σεζόν. Στη συνέχεια, ελπίζουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι το 2016.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...