Ο ιδρυτής της Singer μας εξηγεί πως κάνει τις παλιές Porsche 911 ακόμα καλύτερες

Σχετικά άρθρα

523204

H Singer Vehicle Design όπως ξέρεις είναι μια μικρή εταιρία με έδρα τη Καλιφόρνια και ειδικεύεται στην μετατροπή των παλιών Porsche 911 στα ονειρικά αυτοκίνητα κάθε πελάτη.

Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής Rob Dickinson περιγράφει στο παρακάτω video πως ερωτεύτηκε μια 911 όταν ήταν 5 χρονών. Μόλις μεγάλωσε και κατάφερε να αποκτήσει μια, άμεσα άρχισε να πραγματοποιεί διάφορες μετατροπές σύμφωνα με τα δικά του γούστα. Το τελικό αποτέλεσμα αποδείχθηκε εντυπωσιακό και πολλοί ήταν αυτοί που του ζήτησαν να πουλήσει το αυτοκίνητο. Αυτός, όμως, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να το κάνει αυτό για να ζήσει…Τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία.

Αυτή τη στιγμή η Singer κατασκευάζει εντυπωσιακά και εκθαμβωτικά αυτοκίνητα, έχοντας καταφέρει να έχει ένα πολύ επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο. Οι πελάτες αφήνουν τα αυτοκίνητα τους για διάφορες ανακτασκευές, επιδιορθώσεις και βελτιώσεις, ενώ πουλάει και ολοκληρωμένα αυτοκίνητα με την τιμή τους να ξεκινάει από τα σχεδόν 400.000 δολάρια.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...