Mercedes-Benz GLS: Διέρρευσε και νέα φωτογραφία της

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz GLS

Ακόμη μια φωτογραφία της GLS διέρρευσε, κάποιες μέρες νωρίτερα προτού η Mercedes την παρουσιάσει και επίσημα, μιας και το μοντέλο έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Los Angeles. Η ανανεωμένη GL-Class αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέα γρίλια που ενσωματώνει το μεγαλύτερο λογότυπο της εταιρίας, αρκετά αλουμινένια διακοσμητικά, νέες απολήξεις εξατμίσεων και διαχύτη, με το εσωτερικό της να μοιάζει αρκετά με αυτό της GLE Coupe, έχοντας μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, νέα κονσόλα και νέους χρωματικούς συνδυασμούς.

2016 Mercedes-Benz GLS leaked image

Κάτω από το καπό του μοντέλου θα υπάρχουν V6 και V8 κινητήρες, με την κορυφαία GLS 63 AMG S να εφοδιάζεται με τον 5.5-λίτρων twin-turbo V8 απόδοσης 585 ίππων και 700 Nm ροπής. Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν στο τέλος του χρόνου, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στο πρώτο δίμηνο του 2016, ενώ μελλοντικά θα κυκλοφορήσει και σε Maybach έκδοση.

2016 Mercedes-Benz GLS leaked image

ΠηγήWorldscoop

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...