Ο Phil Prew αφήνει τη McLaren για τη Mercedes;

Σχετικά άρθρα

Phil Prew-Ron Dennis

Κάθε στέλεχος στη McLaren είναι σημαντικό όταν η βρετανική ομάδα εργάζεται σκληρά για να παρουσιάσει ένα πολύ διαφορετικό και βελτιωμένο πρόσωπο το 2016, με τον Fernando Alonso να πιστεύει ότι μπορούν να κερδίσουν 2,5 δευτερόλεπτα, μέσα και από αντιγραφές. Πλην ένα άτομο, όμως, θα πρέπει να μετρά η ομάδα του Woking, διότι φαίνεται πως ο Phil Prew θα αποτελέσει παρελθόν.

Αυτό ισχυρίζεται το έγκυρο Motorsport, επισημαίνοντας πως ο πρώην επί κεφαλής μηχανικός αγώνα της McLaren θα βρεθεί στο Brixworth, προκειμένου να βοηθήσει τη Mercedes AMG στην ανάπτυξη του power unit, και μάλιστα σε υψηλή θέση, ως επί κεφαλής μηχανικός.

Ο Prew βρισκόταν στο δυναμικό της McLaren από το 1997 και δεν είναι ο πρώτος που αφήνει τους Βρετανούς για τη Merc. Μετά από τη μεταγραφή του Lewis Hamilton, ο Paddy Lowe άφησε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στο Woking για να αποκτήσει αντίστοιχο ρόλο στο Brackley.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...