Η Chevrolet θα φέρει στη SEMA ένα εκπληκτικό turbo Nova 2 του 1967 [w/video]

Σχετικά άρθρα

Turbocharged_1967_Chevrolet_Nova_II_03

H Chevrolet στην φετινή SEMA εκτός από την Camaro Red Line Series concept, τα Colorado και Silverado 1500 Red Line Series concepts και το Spark RS concept θα έχει στο περίπτερο της και ένα τουρμπισμένο Nova 2.0 του 1967.

Turbocharged_1967_Chevrolet_Nova_II_01

Σύμφωνα με την εταιρία είναι σχεδιασμένο για να αναδείξει την “εξέλιξη της υψηλής απόδοσης και της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας σε crate κινητήρα”. Εξοπλίζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο 2-λίτρο τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 272 ίππους. Και αν αυτό δεν σου ακούγεται εντυπωσιακό, η Chevrolet λέει ότι είναι πιο δυνατός από τον V8 4.6-λίτρων κινητήρα που φορούσε αρχικά το αυτοκίνητο. Επιπλέον, ο τετρακύλινδρος κινητήρας είναι σχεδόν τόσο δυνατός όσο ο 5.3-λίτρων V8 που προσφέρθηκε στο Nova SS.

Turbocharged_1967_Chevrolet_Nova_II_02

Εκτός από το σύγχρονο κινητήρα, το απαρχαιωμένο κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων έχει αντικατασταθεί από ένα νέο εξατάχυτο χειροκίνητο, δίνοντας τη δυνατότητα στο μοντέλο να επιταχύνει από 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 6,2 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον η Nissan παρουσίασε το Titan XD Measured for Success που και αυτό θα παρουσιαστεί στη SEMA. Έχει εμπνευστεί από τους αγώνες Baja, διαθέτει εκτός δρόμου ελαστικά, φουσκωμένα φτερά, βαρούλκο και κίνηση παίρνει από τον 5.0-λίτρων Cummins V8 turbodiesel κινητήρα ο οποίος φορά νέα εισαγωγή αέρα και νέα εξάτμιση.

Nissan Titan XD Measured for Success

Τέλος, κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία του Ford Mustang Cobra Jet 2016, το οποίο και αυτό θα κάνει ντεμπούτο στη SEMA.

2016 Ford Mustang Cobra Jet

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...