Η απάντηση του Hamilton στη δήλωση για τον Schumacher

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Σε μια δήλωση που προκάλεσε χαμό προέβη ο Lewis Hamilton τις προηγούμενες ημέρες. Ο Πρωταθλητής λέει καθαρά πως ο ίδιος κερδίζει τα πρωταθλήματα λόγω φυσικής ικανότητας και όχι όπως ο Michael Schumacher. Το πράγμα σταμάτησε εκεί και ο Βρετανός δεν διευκρίνισε τι εννοεί, δημιουργώντας μιας ασάφεια, αλλά κι ένα σύννεφο μίσους από πάνω του.

Ο οδηγός της Mercedes έλαβε την απάντηση από τον επί κεφαλής του fan club του Γερμανού, ο οποίος του είπε πως θα πρέπει να βάλει το μυαλό του να δουλέψει. Ο Hamilton δεν είχε πάρει θέση σε αυτό, κάτι που κάνει τώρα, τονίζοντας πως ο κόσμος δε θα πρέπει να πιστεύει αυτά που διαβάζει.

Σε όλους τους οπαδούς του Michael Schumacher, θέλω να ξέρετε πόσο μεγάλος οπαδός και θαυμαστής του Michael είμαι. Μεγάλωσα βλέποντας τον από τις πρώτες μέρες της καριέρας του μέχρι και τον 7ο τίτλο του. Ήταν είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών και είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που τον είχα συναντήσει και πέρασα χρόνο μαζί τους. Ήταν πάντα καλός μαζί μου. Μια μέρα στον τελευταίο του αγώνα, κατάφερα να βρω το κουράγιο για να τον δω και να τον ρωτήσει αν θα ήθελε να ανταλλάξουμε τα κράνη μας, κάτι που έκανε πολύ ευγενικά.

Σας παρακαλώ, μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε. Ποτέ δε θα ήμουν ασεβής με τον ίδιο και την οικογένειά του, με την οποία έχω την καλύτερη σχέση. Θα συνεχίσω να προσεύχομαι γι’ αυτόν, ως ένας συνάδελφος του που εύχεται για την ανάρρωσή του. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Lewis.

Η απάντηση αυτή δεν είναι πειστική, κατά τη γνώμη μου. Κατ’ αρχάς, δεν διαβάσαμε τίποτα, αλλά ακούσαμε τον ίδιο τον Lewis να λέει ό,τι είπε. Επίσης, δεν ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με τα λόγια αυτά, τι είχε πει πριν και μετά από τις επίμαχες λέξεις, ενώ δεν επιρρίπτει καμία ευθύνη στους δημιουργούς του video, οι οποίοι συνέβαλλαν στο να φανεί αντιπαθής ο Hamilton, αν υποθέσουμε ότι ισχύει το σενάριο αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...