Renderings: MiTo facelift, Macan Cabriolet, DBF RS, MX-5 Speedster, 675LT Spider και Dacia Oroch

Σχετικά άρθρα

000

Μπορεί να έχουμε δει από τις πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης Alfa Romeo MiTo, ότι το supermini της Μιλανέζικης εταιρίας θα έχει νέα πιο φαρδιά γρίλια, όπου ο χρωμιωμένος θυρεός θυμίζει αρκετά αυτόν που είχαν τα μοντέλα της εταιρίας τη δεκαετία του ’50, αυτό όμως δεν εμπόδισε το ιταλικό OmniAuto να ετοιμάσει τις δικές του rendering εικόνες για το πως θα μοιάζει η MiTo. Και απ’ότι φαίνεται, αντλεί αρκετά στοιχεία από την Giulia, τόσο στον εμπρός προφυλακτήρα, όσο κυρίως στην μάσκα του μοντέλου. Από αυτά που ξέρουμε μέχρι σήμερα, στο εσωτερικό θα τοποθετηθεί η τελευταία γενιά του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Uconnect όπως επίσης, νέες επενδύσεις και νέα διακοσμητικά. Κίνηση θα εξακολουθεί να παίρνει από την ίδια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου που συναντάμε και σήμερα, με την παρουσίαση του να αναμένεται μέσα στο 2016.

Aston Martin DBF RS2

Από την άλλη, ο X-Tomi Design είχε αρκετά κέφια και με αφορμή την “τύπου Aston Martin” μάσκα που έχουν τα Ford, μας δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει μια αντίστοιχη έκδοση του Focus RS της βρετανικής εταιρίας.

Mazda MX-5 Speedster2

Επίσης, η Mazda αποκάλυψε δύο πρωτότυπα MX-5 στη SEMA, με τον X-Tomi να μας δείχνει την έκδοση παραγωγής του Speedster. Το συμβατικό παρμπρίζ έχει δώσει τη θέση του σε ένα μικροσκοπικό… ας πούμε “παρμπρίζ” ενώ η δίαιτα στο συγκεκριμένο concept έχει πάρει μία ακραία μορφή.

Dacia Oroch Avant

Από την άλλη, ο Virtuel Car ετοίμασε τρεις rendering δημιουργίες. Η πρώτη είναι το Dacia Oroch, το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από το Renault Duster Oroch, που παρουσιάστηκε το καλοκαίρι, απλά με τα σήματα της ρουμάνικης εταιρίας.

Dacia Oroch Arriere

Ακολουθεί η Porsche Macan Cabriolet, η οποία βαδίζει στα βήματα του Range Rover Evoque Convertible, που παρουσιάστηκε στις αρχές της εβδομάδας.

Porsche_Macan_Cabriolet_Virtuelcar

Τέλος, βλέπουμε την McLaren 675LT Spider, η οποία ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την βρετανική εταιρία, αλλά αν τελικά βγει στην παραγωγή δεν θα διαφέρει από την εικόνα που βλέπουμε.

Mclaren 675LT Spider VC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...