Η Wiesmann ξαναζεί!

Σχετικά άρθρα

WIESMANN-MF5-Roadster-4972_1

Καιρό είχαμε να ακούσουμε οτιδήποτε νέο σχετικά με την Wiesmann. Η τελευταία πληροφόρηση που είχαμε, έχει ημερομηνία 11 Σεπτεμβρίου 2014, όταν γράψαμε ότι έπειτα από την πτώχευση της εταιρίας τον Μάιο εκείνου του έτους, οι Martin και Friedheim Wiesmann μιλούν με επενδυτές για το ενδεχόμενο πώλησης και κατά συνέπεια σωτηρίας της Wiesmann.

Τώρα, μαθαίνουμε από Ολλανδικά μέσα ότι οι συζητήσεις κατέληξαν και η Wiesmann θα επιστρέψει σύντομα στην αγορά. Σε αυτό το σημείο, δεν γνωρίζουμε πολλά για τους επενδυτές. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ονομάζονται Berry και Anita Tatalovic και ότι αγόρασαν όλα τα δικαιώματα, μαζί με τις Wiesmann Automotive GmbH, Wiesmann Immobilien GmbH και Wiesmann International GmbH. Σύμφωνα με την ίδια την Wiesmann, “τα συμβόλαια έχουν ήδη υπογραφεί” και οι επενδυτές σκοπεύουν να αρχίσουν ξανά την παραγωγής sports cars. Όσον αφορά το ποια θα είναι τα μοντέλα που θα “ζήσουν” ξανά… καλή ερώτηση. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε. Ελπίζουμε να μάθουμε το πλάνο των Tatalovic στο εγγύς μέλλον.

ΠηγήTelegraaf.nl

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...