Ο Hamilton κερδίζει τρόπαιο Ayrton Senna

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Από την παιδική του ηλικία, το ίνδαλμα του Lewis Hamilton είναι ο Ayrton Senna, για πολλούς ο μεγαλύτερος οδηγός που αγωνίστηκε ποτέ στη Formula 1. Ο Πρωταθλητής ήθελε τη νίκη στο Interlagos προς τιμήν του αείμνηστου Βραζιλιάνου, αλλά τελικά αυτή δεν ήρθε, με τον Βρετανό να περιορίζεται στην δεύτερη θέση.

Το τρόπαιο της δεύτερης θέσης, όμως, δεν είναι το μοναδικό που κατέκτησε ο 30χρονος, καθώς εκπομπή στη Βραζιλία του έδωσε ένα τρόπαιο που απεικονίζει στον Senna. Αυτό σχεδιάστηκε από τον Wilson Iguti και δόθηκε εκ μέρους του Instituto Ayrton Senna, για ό,τι έχει πετύχει ο οδηγός της Mercedes στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα.

Οι σχέσεις του Hamilton με τη αδερφή του Senna, Viviane, είναι πολύ καλές (το 2007 είχε δηλώσει πως ο Lewis τής θυμίζει τον Ayrton) και φυσικά η οικογένεια του Senna ήταν ενήμερη γι’ αυτό, με τον Hamilton να δηλώνει πως πλέον αυτό είναι το αγαπημένο του τρόπαιο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...