Επίσημο: Nissan Sentra facelift

Σχετικά άρθρα

2016-Nissan-Sentra-FL-23

Η Nissan είχε ανακοινώσει ότι μέσα στο τρέχον έτος θα παρουσιάσει το ανανεωμένο Sentra, και οι αλλαγές που θα διαθέτει θα είναι αρκετά έντονες, με αρκετά στοιχεία του να προέρχονται από το Pulsar.

2016-Nissan-Sentra-FL-21

Έτσι, πριν λίγα λεπτά η ιαπωνική εταιρία έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες και πληροφορίες του compact sedan, το οποίο βρίσκεται στην αγορά από το 2012 και βλέπουμε να διαθέτει τη νέα V μάσκα της εταιρίας, πιο επιθετικής σχεδίασης γωνιακά φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες και καπό. Επίσης, έχει νέα διακοσμητικά, νέα σχέδια για τις ζάντες 16 και 17 ιντσών και νέες τεχνολογίες. Η πιο σπορ έκδοση Sentra SR διαθέτει επιπλέον πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή, προβολείς ομίχλης, χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης και μοναδικές 17άρες ζάντες.

2016-Nissan-Sentra-FL-11

Στο εσωτερικό, υπάρχει νέα κεντρική κονσόλα, ο πίνακας οργάνων έχει μια LCD οθόνης καλύτερης ανάλυσης, νέου σχεδιασμού λεβιέ και το τιμόνι να είναι εμπνευσμένο από το 370Z. Επίσης, διαθέτει πολύ καλύτερης ποιότητας υλικά, με την οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 5.8-ιντσών, το οποίο διαθέτει το σύστημα πλοήγησης και τις εφαρμογές NissanConnect, συμπεριλαμβανομένου iHeartRadio, Pandora, Facebook, Twitter και TripAdvisor.

2016-Nissan-Sentra-FL-2

Ακόμα, το Sentra εξοπλίζεται με το τεχνολογίες Safety Shield, και μηχανικά εφοδιάζεται με έναν 1.8-λίτρων κινητήρα 130 ίππων και 173 Nm ροπή. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή με το αυτόματο CVT Xtronic. Τέλος, το Sentra έχει επαναρυθμισμένο ηλεκτρικό τιμόνι και αναρτήσεις, με 10% σκληρότερα αμορτισέρ και ελατήρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...