Εσύ πως θα ήθελες την δική σου Alfa Romeo Giulia;

Σχετικά άρθρα

giulia

Ας υποθέσουμε πως θέλεις να αγοράσεις την Giulia. Η Alfa Romeo έχει δώσει στον αέρα έναν τύπου configurator στον οποίο μπορείς να επιλέξεις για αρχή το χρώμα, τις επενδύσεις στο εσωτερικό, τις ζάντες της, όπως και το χρώμα από της δαγκάνες των φρένων της Giulia Quadrifoglio. Ο ευρωπαϊκός configurator (μπορείς να τον βρεις εδώ) έχει λιγότερες επιλογές από τον Αμερικάνικο (μπορείς να τον βρεις εδώ) στον οποίο βλέπουμε και την πλήρη λίστα των διαθέσιμων επιλογών -τουλάχιστον για την αγορά των Η.Π.Α.

Υπάρχουν 7 διαθέσιμα εξωτερικά χρώματα με τη λειτουργία Air Quality System και το κλιματιζόμενο ντουλαπάκι του συνοδηγού να βρίσκονται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Επίσης στον επιπλέον εξοπλισμό υπάρχει το ηχοσύστημα της Harman Kardon, ο carbon επιλογέας ταχυτήτων του μηχανικού κιβωτίου, το πακέτο Quadrifoglio που προσθέτει δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις και carbon διακοσμητικά, το ενεργό cruise control, το αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος (AEB), το Full-speed Forward Collision Warning – Plus, το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας όπως και τα carbon καθίσματα της Sparco.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις του μοντέλου, αλλά επειδή τα Χριστούγεννα πλησιάζουν θα σε ρωτήσω. Εσύ πως θα ήθελες να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης την δική σου Giulia Quadrifoglio; Θέλω να δω τα σχετικά screenshot στα σχόλια!

Αααα! Θα σου έλεγα και για τον configurator του Tesla Model X αλλά για να μπεις θα πρέπει κάποιος να σου στείλει πρόσκληση, οπότε, ας αναφερθώ στη τιμή του η οποία στην έκδοση 70D ξεκινά από τις 80.000 δολάρια και μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 132.000 δολάρια. Ακολουθεί ένα screenshot του configurator που μπορείς να το κατεβάσεις στον υπολογιστή/smartphone/tablet σου πατώντας εδώ (δεξί κλικ -> αποθήκευση δεσμού ως).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...