Ανησυχία στη Ferrari για τους αντιπάλους

Σχετικά άρθρα

GP ABU DHABI F1/2015

Δύο δέκατα. Τόσος είναι ο χρόνος που χώριζε τον 3ο Sergio Perez από τον 7ο Kimi Raikkonen στο FP2. Ο ανταγωνισμός στον έναν γύρο ήταν σκληρός, με τη Ferrari να δείχνει τη συνήθη ανταγωνιστικότητα, τη Force India να εκμεταλλεύεται τη δύναμη του Mercedes-Benz PU106B Hybrid στις ευθείες και τη Red Bull να είναι πολύ γρήγορη στο γεμάτο στροφές 3ο κομμάτι της πίστας.

Οι μικρές αυτές διαφορές προκαλούν ανησυχίες στη Ferrari, αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι η SF15-T έδειξε πολύ καλή διαχείριση ελαστικών στις μεγάλες αποστάσεις, έτσι οι Sebastian Vettel και Raikkonen έγραφαν μερικά από τα ταχύτερα περάσματα. Παρ’ όλα αυτά ο Γερμανός πιστεύει ότι η Force India και η Red Bull θα είναι σκληροί αντίπαλοι για τη συνέχεια του Grand Prix.

Θα πρέπει να βελτιωθούμε. Ήμασταν λίγο πίσω. Θα ήθελα η διαφορά να είναι μικρότερη (από την κορυφή), αλλά και μεγαλύτερη από τις ομάδες πίσω. Η Force India είναι γρήγορη, όπως και η Red Bull, έτσι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Είναι Παρασκευή, συνεπώς είμαστε ικανοποιημένοι σε λογικά πλαίσια, και τα υπόλοιπα θα φανούν αύριο. Νομίζω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε, ας το δούμε.

GP ABU DHABI F1/2015

Ο «Iceman» αρνείται να κρίνει από τώρα τη σειρά ανταγωνιστικότητας και τις πραγματικές διαφορές μεταξύ των μονοθεσίων, πιστεύοντας ότι υπάρχει χώρος για βελτίωσης, ωστόσο παραδέχεται την ανωτερότητα της Mercedes.

Ακόμα δεν έχω δει τα δεδομένα, αλλά είναι μόνο Παρασκευή και δεν ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι. Προφανώς, πάντα υπάρχει κάτι που μπορούμε να βελτιώσουμε, αλλά η Mercedes δείχνει πολύ γρήγορη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά αύριο.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr