H Genesis δέχτηκε πάνω 4.300 παραγγελίες του G90 σε λιγότερο από 24 ώρες

Σχετικά άρθρα

Genesis G90 teaser 1

Μπορεί ακόμα να μην έχουν γίνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Genesis G90, όμως το premium παρακλάδι της Hyundai ανακοίνωσε ότι σε λιγότερο από 24 ώρες που άνοιξε το βιβλίο παραγγελιών συμπλήρωσε 4.342 αιτήσεις.

Το νούμερο αυτό είναι σημαντικά μεγαλύτερο από τα 1.180 του Hyundai Equus πίσω το 2009, και των 3.331 του Hyundai Genesis το 2013, στο ίδιο πάντα χρονικό διάστημα.

Genesis G90 teaser 2

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση ενός εκπροσώπου της Hyundai Motor, που υπογράμμισε:

Λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για ένα μεγάλο πολυτελές sedan, που θα προσφέρεται στις υψηλές κλίμακες τιμών, αυτό είναι ένα απίστευτο νούμερο πωλήσεων. Πιστεύουμε ότι η επιτυχία του υπάρχοντος Genesis sedan έχει αναπτύξει μια αξιοπρεπή δύναμη της μάρκας της Hyundai Motor, και οι επιθετικές στρατηγικές μάρκετινγκ των τελευταίας τεχνολογίας high-end αυτοκίνητα και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της Hyundai… δουλεύουν καλά.

genesis-g90-genesis-eq900-spied-without-camouflage-photo-gallery_1

Το Genesis G90 θα παρουσιαστεί στις 9 Δεκεμβρίου, αν και μέσα στην εβδομάδα το είδαμε να κυκλοφορεί στην Κορέα εντελώς ακαμουφλάριστο. Η λιμουζίνα των 5,2-μέτρων, που θα σταθεί απέναντι από τα Audi A8, BMW 7-Series και Mercedes S-Class, θα εξοπλίζεται με τρεις βενζινοκινητήρες, τον V6 GDI 3,8-λίτρων απόδοσης 334 ίππων, τον νέο 3,3-λίτρων V6 biturbo απόδοσης 370 ίππων και τον V8 5.0-λίτρων απόδοσης 425 ίππων. Και οι τρεις κινητήρες θα συνδυάζονται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που μπορεί να στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

00011-696x465

Η Hyundai θα το εξοπλίσει με τα συστήματα Variable Control Suspension και Highway Driving Assist, με το το τελευταίο να παρέχει ημιαυτόνομες λειτουργίες οδήγησης. Εκτός από το G90, η Genesis θα αποκτήσει 4 ακόμη μοντέλα, 2 σεντάν, το G80 και το G70, ένα SUV καθώς και ένα σπορ coupe.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...