Με “μια έκπληξη” η ανανεωμένη Ferrari FF

Σχετικά άρθρα

Ferrari-FF-Facelift-2016-Spy-Photos-10

Στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016 η Ferrari θα παρουσιάσει την ανανεωμένη FF. Το μοντέλο θα αποκτήσει νέους προφυλακτήρες, οροφή από carbon και ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ και το εσωτερικό θα αναβαθμιστεί, με κύρια προσθήκη το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με ενσωματωμένο το Apple CarPlay.

Κάτω από το καπό του 4-θέσιου cruiser μοντέλου της Ferrari, ο V12 6,3-λίτρων κινητήρας θα έχει μια αύξηση στην ιπποδύναμη του κατά 40 άλογα, φτάνοντας τα 700, αύξηση που ίσως προέλθει από την τοποθέτηση ενός ηλεκτροκινητήρα. Ο Enrico Galliera, αντιπρόεδρος του τμήματος επικοινωνίας και μάρκετινγκ δήλωσε πως η ανανεωμένη FF θα έχει “μια έκπληξη” στους πελάτες της μάρκας, κάτι που ενισχύει τις φήμες περί τοποθέτησης ηλεκτροκινητήρα.

Το μοντέλο θα έχει επίσης ένα αναβαθμισμένο σύστημα τετρακίνησης, μέσω νέου ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης, ενώ είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθεί και ένα νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, αντικαθιστώντας το παλιό 7-τάχυτητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr