Ο Dennis ξεκαθαρίζει τι είπε για τον Alonso

Σχετικά άρθρα

Ron Dennis and Fernando Alonso.

Παρά τη μεγάλη απογοήτευση από τη φετινή σεζόν, ο Fernando Alonso δε θέλει να τα παρατήσει στα δύσκολα. Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2017, μια χρονιά όπου θα είναι ίσως η μεγάλη ευκαιρία για έναν τρίτο παγκόσμιο τίτλο, πριν αποσυρθεί από το άθλημα. Έτσι, ο Ισπανός δεν πάει πουθενά, παρόλο που προκλήθηκε μια παρεξήγηση από τις δηλώσεις του Ron Dennis.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ο Βρετανός φέρεται να είπε πως ο Alonso θα μπορούσε να κάνει ένα διάλειμμα από τη Formula 1 την επόμενη σεζόν. Βέβαια, ο Ισπανός απάντησε κατηγορηματικά πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει και τώρα σειρά έχει ο Dennis, που λέει ότι ξεκαθάρισε πως ο Ferni δεν πηγαίνει πουθενά το 2016, και ότι θα είναι το οδηγικό δίδυμο της ομάδας για το 2016, κάτι που είχε δηλώσει και στο παρελθόν.

Ο Fernando είναι στο μονοθέσιο της επόμενης σεζόν. Το είπε σε όλους. Κάποιος με ρώτησε αν ήταν εφικτό να έχει μια άδεια για την επόμενη χρονιά και είπα ότι όλα είναι δυνατά. Είπαμε ότι είναι μία από τις επιλογές. Αλλά, ο ίδιος δημοσιογράφος ξέχασε πως εγώ είπα «αλλά ο Fernando και ο Jenson θα οδηγήσουν την επόμενη σεζόν». Το ξεκαθάρισα ότι οι δύο οδηγοί για τη νέα χρονιά θα είναι ο Jenson και ο Fernando.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα