Ο μηνυθείς μηχανικός της Mercedes δεν έχει υπογράψει με τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

GP MALESIA F1/2015

Ο σκληρός ανταγωνισμός των Mercedes και Ferrari κάνει τις δύο ομάδες να είναι προσεκτικές ακόμα και προς τις μετακινήσεις των μηχανικών. Ο Benjamin Hoyle αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από το Brackley, και το Maranello θα μπορούσε να είναι ο μελλοντικός προορισμός του. Έτσι, η Mercedes κατέθεσε μήνυση εναντίον του, καθώς θεώρησε ότι απέκτησε παράνομα πρόσβαση σε πληροφορίες τις οποίες ενδέχεται ήδη έχει δώσει στη Ferrari.

Το θέμα αφορά και τη Ferrari, με την ιταλική ομάδα να παίρνει θέση. Ένα εκπρόσωπος των Ιταλών ξεκαθαρίζει πως ο Hoyle ούτε έχει υπογράψει συμβόλαιο με το Scuderia ούτε είναι κάτι που θα κάνει στο μέλλον, τονίζοντας πως η ομάδα δεν έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στο θέμα των δύο πλευρών.

Υπήρξαν συνομιλίες, αλλά τίποτα δεν οδήγησε σε ένα επίσημο συμβόλαιο. Δεν πρόκειται να μπει στο δυναμικό μας στο κοντινό μέλλον. Δεν είναι αλήθεια ότι ήταν κοντά στην ένταξή του σ’ εμάς. Αυτό που έκανε αφορά μόνο τον ίδιο και την εταιρεία για την οποία δούλευε. Εμείς δεν έχουμε ανάμειξη σε αυτό.

Η άποψη της Mercedes είναι πως ο Hoyle έχει ξεκάθαρη πρόθεση να ενταχθεί στο Maranello και γι’ αυτό εκπρόσωπος της ομάδας λέει πως οι Γερμανοί θα κάνουν τα πάντα για να μην διαρρεύσουν πληροφορίες, αν δεν έχει γίνει ήδη αυτό.

Μια νομική δράση είναι σε εξέλιξη όσον αφορά τη Mercedes AMG High Performance Powertrains (HPP) Limited και κάποιον μηχανικό που αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος του έτους. Η εταιρεία έχει πάρει τα κατάλληλα νομικά μέτρα για να προστατέψει την πνευματική της ιδιοκτησία.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...