Spy Photos: Συνεχίζονται οι δοκιμές για την μπροστοκίνητη BMW 1-Series Sedan

Σχετικά άρθρα

BMW-1-Series-Sedan-1

Η BMW παρουσίασε το concept της 1-Series sedan στο Guangzhou Auto Show πριν περίπου ένα μήνα, με ένα μουλάρι της έκδοσης παραγωγής να πιάνεται για ακόμα μια φορά να κάνει δοκιμές, αυτή τη φορά στην Κίνα. Το αυτοκίνητο θα είναι μπροστοκίνητο, θα κατασκευάζεται πάνω στην UKL1 πλατφόρμα, που βασίζεται και η Σειρά 2 Active Tourer και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017, αρχικά μόνο στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου.

BMW-1-Series-Sedan-2

Μηχανικά αναμένεται να φορέσει τα ίδια σύνολα με το πολυμορφικό της γερμανικής εταιρίας, δηλαδή τους 1.5-λίτρων τρικύλινδρους και τους 2-λιτρους τετρακύλινδρους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Έχει κωδική ονομασία F52, με φυσικούς του αντιπάλους να είναι το Audi A3 Sedan και η Mercedes-Benz CLA ενώ όπως δηλώνουν και μέσα από την BMW, το μοντέλο έχει πολύ μεγάλη σημασία για την εταιρία αφού η Αμερικανική και η Κινεζική αγορά δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε μικρά, premium, τετράθυρα sedans.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...