Η Audi θα παρουσιάσει το υδρογονοκίνητο h-tron quattro concept στο Detroit

Σχετικά άρθρα

Dynamic photo, Colour: electric green

Η έκθεση του Detroit απέχει μόλις μερικές εβδομάδες και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Audi επέλεξε αυτή την έκθεση για να παρουσιάσει το h-tron quattro concept ή αν θέλεις, το επόμενο στάδιο στην προετοιμασία για το λανσάρισμα του Q6.

Το Γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι σχεδιαστικά, το h-tron quattro concept θα είναι πρακτικά όμοιο με το προηγούμενο, e-tron quattro concept. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει μήκος περί τα 4.88 μέτρα και πλάτος 1.93 μέτρα ενώ το ύψος θα είναι μόλις 1.54 μέτρα για να τονιστεί το σπορ προφίλ του πρωτότυπου. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί από την Audi στην αεροδυναμική του h-tron concept και κατά συνέπεια, ο συντελεστής οπισθέλκουσας είναι μόλις 0.25. Παρόμοιο είναι το theme και στο εσωτερικό. Η καμπίνα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να φιλοξενεί 4 άτομα ενώ όπως και σε προηγούμενα πρωτότυπα της Audi, έτσι και στο h-tron quattro concept έχει γίνει εκτενής χρήση OLED οθονών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρωτότυπο θα κινείται από 3 ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 435 ίππων –που μπορούν να γίνουν έως και 503 για μικρό χρονικό διάστημα- και 800 Nm ροπής. Τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε 4.6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική είναι περιορισμένη στα 210 km/h. Η αυτονομία δε, φτάνει τα 500 χιλιόμετρα. Λίγη υπομονή για να δούμε αν όλα αυτά επαληθεύονται.

ΠηγήAutobild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα