Ο Marchionne ήθελε την Volkswagen στην F1

Σχετικά άρθρα

italy-f1-grand-prix-ferrari-president-sergio-marchionne-bernie-ecclestone_3388691

Ο πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρει ότι “πάντα ενθάρρυνε” την γερμανική εταιρία να εισέλθει στον μαγικό κόσμο της Formula 1, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Volkswagen, πάντα ενθάρρυνα στο παρελθόν τον διευθύνων σύμβουλο της Volkswagen να μπουν στην F1. Ήταν πάντα πολύ περίεργο για μένα το ότι μια τέτοια μεγάλη εταιρεία δεν συμμετείχε στην F1. Ενθάρρυνα επίσης και την General Motors, προσπαθώ πάντα να ενθαρρύνω όλους να ενταχθούν στην F1. Αυτό θα ήταν καλό για το άθλημα, γι ‘αυτούς και για εμάς.

To VW Group θα συνεχίσει την αγωνιστική του δραστηριότητα στο LeMans, έστω και με μικρότερη συμμετοχή από τις Audi και Porsche, με τον Marchionne να αναφέρεται και στις δυσκολίες που συνάντησε η Honda στην επιστροφή της στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με την McLaren να προσπαθεί να αποθάρρυνε άλλους κατασκευαστές από το να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Χαρακτηριστικά ο Ιταλοκαναδός είπε:

Η Honda θα μπορούσε να κάνει σπουδαία πράγματα και θα μπορούσε να επιστρέψει στις νίκες. Χρειαζόμαστε περισσότερους κατασκευαστές στη Formula 1.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...