Η Nissan θέλει το GT-R πιο πολυτελές

Σχετικά άρθρα

2012-nissan-gt-r-egoist-7

Η Nissan μέσω του Hiroshi Tamura, τον επικεφαλής του προγράμματος του GT-R, αποκάλυψε πως στόχος της είναι να κάνει το GT-R πιο πολυτελές. Ο Tamura, σε συνέντευξη που παραχώρησε, είπε πως, επιθυμία του είναι να κάνει το GT-R περισσότερο πολυτελές, συμπληρώνοντας πως η Nissan έχει την δυνατότητα να βελτιώσει την οδική συμπεριφορά του, την προσφερόμενη άνεση και τα επίπεδα NVH (Noise, Vibration, Harshness).

Το πότε θα έρθουν οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Tamura δεν ανακοινώθηκε, αλλά ο Ιάπωνες τόνισε πως το GT-R Egoist Edition είναι ένα καλό παράδειγμα του τι πρέπει να περιμένουνε. Η Egoist έκδοση διαθέτει “premium” δερμάτινες επενδύσεις, λογότυπο “Wajima Maki-e” στο τιμόνι και σύστημα ηχείων της Bose. H Nissan συνεχίζει να βελτιώνει το R35 GT-R μιας και πιστεύει πως έχει ακόμα προοπτικές εξέλιξης, με την νέα γενιά, την R36 να παρουσιάζεται μετά το 2020.

ΠηγήTopgear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...