H Porsche Cayman GT4 Clubsport σε promo video

Σχετικά άρθρα

Cayman GT4 Clubsport

Τον περασμένο μήνα η Porsche στην έκθεση του Los Angeles παρουσίασε την Cayman GT4 Clubsport και τώρα έδωσε ακόμη ένα promo video της. Η αγωνιστική Cayman GT4 παίρνει κίνηση από τον 3,8-λίτρων boxer κινητήρα απόδοσης 38ο ίππων με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα, αλλά αντιθέτως με την “δρομίσια” έκδοση, η track-focused εφοδιάζεται με αυτόματο PDK κιβώτιο με paddles στο τιμόνι.

Η Porsche Cayman GT4 Clubsport ζυγίζει 40 κιλά λιγότερα από την Cayman GT4 παραγωγής. Έτσι το βάρος της μειώνεται από τα 1.340, στα 1.300 κιλά, έχοντας στο εσωτερικό αγωνιστικά bucket καθίσματα, ζώνες ασφαλείας έξι σημείων και κλωβό ασφαλείας. Το στάνταρ ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 90 λίτρα, αλλά υπάρχει η εναλλακτική των 70 και 100 λίτρων.

Τα γόνατα της μπροστά ανάρτησης προέρχονται από την 911 GT3 Cup, ενώ στον πίσω άξονα έχει τοποθετηθεί ένα μηχανικό διαφορικό, με τα φρένα να είναι αγωνιστικά, αποτελούμενα από ατσαλένιους δίσκους διαμέτρου 380 χλστ. σε όλους τους τροχούς. Το ABS προγραμματίζεται σε 12 στάδια, ενώ το ESP έχει ρυθμιστεί ώστε να δουλεύει με σλικ ελαστικά.

Το αγωνιστικό θα μπορεί να συμμετέχει στους αγώνες Pirelli World Challenge, Continental Tire Sports Car Challenge, Pirelli GT3 Cup Trophy USA, Ultra 94 GT3 Cup Challenge Canada, αλλά και στους αγώνες που διοργανώνει το Porsche Club of America και τα υπόλοιπα clubs στον υπόλοιπο κόσμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...