151218-01-10-1

Με το Tokyo Auto Salon να απέχει κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες, η Nissan μέσω της Nismo θα παρουσιάσει μια σειρά σπορ εκδόσεων των μοντέλων της.

Ένα από αυτά θα είναι το X-Trail Nismo Performance Package, το οποίο φοράει νέο πιο επιθετικό bodykit, αποτελούμενοι από σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα με την κόκκινη χαρακτηριστική γραμμή της Nismo, η οποία συνεχίζεται και στο προφίλ του αμαξώματος, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες για την ανάρτηση και τις διαστάσεις των ζαντών.

Η ιαπωνική εταιρία δεν έδωσε φωτογραφίες για το εσωτερικό, ούτε για το μηχανικό σύνολο που θα κινεί το SUV, με τις επικρατέστερες επιλογές να είναι δύο. Είτε ένας 2-λιτρος κινητήρας απόδοσης 147 ίππων, που θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 47 ίππων ή για μια πιο δυνατή έκδοση του βενζινοκινητήρα 2,5-λίτρων απόδοσης 170 ίππων.

Μαζί με το X-Trail, θα υπάρχουν οι αντίστοιχες Nismo εκδόσεις για το Note και το Serena, με το Micra και Juke να έχουν την περιποίηση της Γαλλίδας σχεδιάστριας Lolita Lempicka. Τέλος, θα υπάρχει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο για το Leaf, ένα βελτιωμένο Sentra (πωλείται ως Sylphy στην Ιαπωνία), καθώς και βελτιωμένες εκδόσεις του Dayz και του Elgrand.