Η ανταγωνιστικότητα της Toro Rosso αναστάτωσε τον Kvyat στις αρχές του 2015

Σχετικά άρθρα

Daniil Kvyat

Η πτώση της Red Bull και η άνοδος της Toro Rosso έχει αρχίσει να δημιουργεί ανησυχίες στους πρώην Πρωταθλητές και να θυμίζει τις ημέρες του παρελθόντος, όπου η μικρή αδερφή αποτελούσε αντίπαλο της μεγάλης. Ο Daniil Kvyat έκανε πέρυσι το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς συμπλήρωσε την κενή θέση που άφησε ο Sebastian Vettel στην αυστριακή ομάδα, καταφέρνοντας μάλιστα να τερματίσει στην 7η θέση της βαθμολογίας, 3 βαθμούς μπροστά από τον Daniel Ricciardo.

Αυτό δε θα πρέπει να σημαίνει πως το ξεκίνημα ήταν όπως θα το ήθελε ο Ρώσος, αφού, στους πρώτους 5 αγώνες, πήρε μόλις 5 βαθμούς, με την βελτίωση να έρχεται από το Μονακό. Ο 21χρονος λέει τώρα πως η ανταγωνιστικότητα της Toro Rosso στους πρώτους αγώνες έπαιξε ρόλο σε αυτό, διότι δημιουργήθηκαν σκέψεις πως η αποχώρησή του από την ιταλική ομάδα ίσως ήταν λάθος, ωστόσο κατάφερε να επικεντρωθεί στη δουλειά του, χωρίς να μετανιώνει για την κίνησή του.

Δεν μπορείς να μετανιώνεις για κινήσεις που σε πηγαίνουν σε μεγαλύτερη ομάδα. Είναι σύμπτωση που η Toro Rosso σχεδίασε ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο που είναι πολύ κοντά σ’ εμάς. Ήταν ακόμα ένα πράγμα που δεν είναι εύκολο να αποδεχτώ στο ξεκίνημα της σεζόν. Αλλά, έπρεπε να διώξω αυτές τις σκέψεις, και τελικά πήραμε περισσότερους βαθμούς από αυτούς. Είναι αρκετά δίκαιο να γίνεται σύγκριση, επειδή τα μονοθέσια είναι αρκετά ίδια.

Είναι εύκολο να τα κάνεις θάλασσα στο ξεκίνημα ή ακόμα και στο μέσο τη σεζόν. Αλλά, νομίζω ότι τα κατάφερα αρκετά καλά, έτσι δεν πιστεύω ότι η προαγωγή μου έγινε πολύ νωρίς. Αυτά σε κάνουν πιο δυνατό, δεν μπορείς να διαλέξεις τις τέλειες στιγμές. Πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτές και αυτό έπρεπε να κάνω. Είμαι χαρούμενος με την μετακίνησή μου από την Toro Rosso στη Red Bull.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...