Η Apple κατοχύρωσε domains με θέμα το αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

The Apple Inc. logo is seen in the lobby of New York City's flagship Apple store January 18, 2011. The health of Apple Chief Executive Steve Jobs was set to overshadow quarterly sales numbers on Tuesday from the consumer electronics powerhouse whose iPhone and iPad excited holiday shoppers. REUTERS/Mike Segar (UNITED STATES - Tags: BUSINESS SCI TECH)

Η Apple ρίχνει λάδι στις φωτιά των φημών που την θέλουν να ετοιμάζει ένα αυτοκίνητο, με την εταιρία από το Κουπερτίνο να κατοχυρώνει τα domains apple.car, apple.auto και apple.cars.

Παρότι η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα παραπάνω domains για την προώθηση του Apple Carplay, είναι σχεδόν σίγουρο πως κάποιο από αυτά θα γίνει το επίσημο domain του ηλεκτρικού αυτοκινήτου με ημι-αυτόνομες λειτουργίες που ετοιμάζει, το οποίο έχει κωδική ονομασία Project Titan. Το αυτοκίνητο της Apple αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019.

Στο Project Titan εργάζονται περίπου 600 μηχανικοί σε μία μυστική τοποθεσία στο Σανιβέιλ της Καλιφόρνια, με την Apple να θέλει να τριπλασιάσει τον αριθμό των μηχανικών που ασχολούνται με το project στο άμεσο μέλλον.

ΠηγήMacrumors

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr