Η Lexus teasάρει τον ήχο του μοντέλου που θα φέρει στο Detroit. Είναι V8;

Σχετικά άρθρα

lexus-teaser-lexus-teaser

Λίγες μέρες μετά την teaser φωτογραφία που έδειχνε ίχνη καμένου ελαστικού στον δρόμο, σήμερα η ιαπωνική εταιρία έδωσε ένα video μόλις 6 δευτερολέπτων, στο οποίο δεν φαίνεται τίποτα, παρά μόνο ακούμε την εκκίνηση ενός κινητήρα και τον ήχο της εξάτμισης.

Ο αγριεμένος βρυχηθμός που ακούγεται συντελεί στο γεγονός ότι η Lexus στην έκθεση του Detroit, που ανοίγει σε λιγότερο από δυο 24ώρα τις πύλες της, θα φέρει την ένα sport μοντέλο, το οποίο πολύ πιθανό να είναι η έκδοση παραγωγής του Lexus LF-LC concept, όπως έχουμε διαβάσει στις μέχρι σήμερα φήμες. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, περιμένουμε να δούμε την έκδοση δρόμου του ιαπωνικού 2+2 coupe μοντέλου, που θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την LC 500 και την LC 500h.

Η πρώτη θα φοράει τον γνωστό ατμοσφαιρικό 5-λιτρο V8 κινητήρα απόδοσης 477 ίππων και 530 Nm ροπής, στέλνοντας τη κίνηση στους πίσω τροχούς μέσω ενός 10-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου εξελιγμένου από την Aisin. Η υβριδική έκδοση λέγεται ότι θα φοράει έναν νέο 3,5-λίτρων V6 κινητήρα απόδοσης 313 ίππων, ο οποίος θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 220 ίππων, με την συνδυαστική ιπποδύναμη να ξεπερνάει τα 477 άλογα. Τέλος, ενδέχεται να υπάρξει και μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση, με την LC R να φοράει έναν νέο 4,0-λιτρο V8 κινητήρα, που μαζί με δύο ηλεκτροκινητήρες εκτιμάται ότι θα αποδίδει περίπου 610 άλογα.

https://youtu.be/HT2Vs0lwRw0

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα