Νέο Vertu for Bentley, smartphone αξίας 8.300 ευρώ!

Σχετικά άρθρα

vertu-signature-touch-for-bentley-smartphone (2)

Η Vertu, το βρετανικό luxury brand στα smartphoes, συνεργάστηκε για ακόμα μια φορά με την Bentley, και μετά το Vertu for Bentley και το Vertu Signature for Bentley αξίας 22.800 δολαρίων, παρουσιάζουν σήμερα το τρίτο high-end smartphone, μέρος της 5ετούς συνεργασίας των δύο εταιριών.

Το κινητό ονομάζεται Signature Touch for Bentley και είναι ντυμένο με δέρμα δύο τόνων Beluga και Hotspur, μαζί με αντίστοιχες ραφές και τρισδιάστατο λογότυπο της Bentley. Τρέχει σε Android 5.1 και διαθέτει το σύστημα Dolby Digital Plus virtual surround ήχο, που παρέχει μια πεντακάθαρη ακουστική εμπειρία.

Διαθέτει οθόνη αφής ανάλυσης Full High Definition 1080p, διαγωνίου 5,2″ και φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 στα 2,3 Ghz, εσωτερική μνήμη αποθήκευσης 64 GB, μνήμη RAM 4GB και κάμερα 21 Megapixel με διπλό LED flash. Η οθόνη έχει κάλυμμα από κρύσταλλο ζαφειριού και το smarthphone συνοδεύεται από μια δερμάτινη θήκη με το λογότυπο της Bentley. Στο μπροστά μέρος της συσκευής υπάρχει κάμερα 2 Megapixel με τη μπαταρία του να είναι χωρητικότητας 3.160 mAh.

Μπορεί να φορτιστεί και ασύρματα, με τη Vertu να το έχει εξοπλίσει και με ένα αποκλειστικό application με εξειδικευμένο περιεχόμενο Bentley, μέσω του οποίου ο κάτοχός του θα μπορεί να βρει διαδρομές και ιδέες για ταξίδια, αλλά και ειδικά άρθρα για τα μοντέλα της Bentley. Θα είναι διαθέσιμο από 28 Ιανουαρίου και η τιμή του… μόλις 9.000 δολάρια (€8.300).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...