Περισσότερα Hyundai, Kia και Genesis θα έχουν την ευκολία του Digital Key 2

Σχετικά άρθρα

Ο όμιλος της Hyundai ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συνεργαστεί με εταιρείες smartphone για να επιτρέψει σε μια ευρύτερη ποικιλία χρηστών με λογισμικά iOS και Android να αποκτήσουν ψηφιακή πρόσβαση στα οχήματα των Hyundai, Kia και Genesis, μέσω του Digital Key 2.

Το Digital Key 2 είναι μία από τις πρώτες υπηρεσίες στην αυτοκινητοβιομηχανία που υποστηρίζει συμβατότητα πολλαπλών πλατφορμών για ανέπαφη κοινή χρήση των δυνατοτήτων ψηφιακών κλειδιών μεταξύ smartphone.

Ορισμένοι ιδιοκτήτες μοντέλων των Hyundai, Kia και Genesis μπορούσαν προηγουμένως να χρησιμοποιήσουν τα smartphone τους για να ξεκλειδώσουν τα οχήματά τους, αλλά η λειτουργικότητα του συστήματος ήταν περιορισμένη. Τώρα, όχι μόνο οι χρήστες των Apple iPhone και Samsung Galaxy θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα οχήματά τους, αλλά και οι χρήστες των Google Pixel. Και θα μπορούν να κάνουν κοινή χρήση σε πλατφόρμες.

Αυτό σημαίνει ότι ένας χρήστης Galaxy θα μπορεί να μοιραστεί το ψηφιακό κλειδί του με έναν χρήστη iPhone. Επιπλέον, ορισμένοι χρήστες δεν θα χρειαστεί καν να βγάλουν το τηλέφωνό τους από την τσέπη του και να το ακουμπήσουν στην πόρτα για να κλειδώσουν ή να ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητο, καθώς αυτό θα ξεκλειδώσει καθώς το πλησιάζουν.

Το Digital Key 2 είναι ήδη διαθέσιμο για τους κατόχους των Hyundai Grandeur, Genesis GV60 και G90 και του Kia EV9. Στο μέλλον, θα επεκταθεί σε περισσότερα οχήματα και η πρόσθετη λειτουργικότητα μπορεί να προστεθεί σε παλαιότερα οχήματα μέσω over-the-air ενημέρωσης. Τα τηλέφωνα θα πρέπει επίσης να διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού για να κάνουν χρήση του Digital Key 2.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...