Magnussen αντί Maldonado στην Renault;

Σχετικά άρθρα

Pastor Maldonado

Όταν έκλεισε η συμφωνία για την επιστροφή της Renault στην Formula 1, ως εργοστασιακή συμμετοχή, η Lotus είχε ήδη ανακοινώσει το δίδυμο των οδηγών της, με τους Pastor Maldonado και Jolyon Palmer να το απαρτίζουν. Κι αν ο Βρετανός βρέθηκε στο Enstone με τις ευλογίες του Γάλλου κατασκευαστή, δεν έγινε το ίδιο και για τον Pastor, τον οποίο έκλεισε η Lotus νωρίς-νωρίς, εξαιτίας των χρημάτων που φέρνει ο προσωπικός του χορηγός, η PDVSA.

Όμως, σύμφωνα με πηγές του BBC, οι πληρωμές έχουν καθυστερήσει αρκετές εβδομάδες, θέτοντας υπό αμφισβήτηση το μέλλον του “Αιδεσιμότατου” στην F1, με τον Δανό Kevin Magnussen να φέρεται ως η πρώτη επιλογή σε περίπτωση αντικατάστασης. Σε ερώτηση που έγινε, εκπρόσωπος της Renault θέλησε να υποβαθμίσει τα όσα ακούγονται.

Πρόκειται για φήμες αυτή τη στιγμή. Έχουμε συμβόλαιο με τον Pastor. Αυτή είναι η κατάσταση. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί μέχρι την Αυστραλία, αλλά, προς το παρόν, θα πορευτούμε με τον Pastor και τον Jolyon.

Ο μάνατζερ του Βενεζουελάνου, Nicolas Todt, δεν σχολίασε τις φήμες και κάποιοι ειδικοί θεωρούν πως οι διαρροές έγιναν εσκεμμένα, για να προσπαθήσει η ομάδα να ασκήσει πίεση στην PDVSA, ώστε να πληρώσει η δεύτερη τα χρήματα που χρωστάει, μιας και η οικονομία της Βενεζουέλας αντιμετωπίζει προβλήματα, έπειτα από την τεράστια πτώση στην τιμή του πετρελαίου.

ΠηγήBBC Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα