Η Brabus αναβαθμίζει την Mercedes C450 AMG

Σχετικά άρθρα

Mercedes C450 AMG by Brabus 1

Η Mercedes-Benz παρουσίασε την C450 AMG γι’ αυτούς που ήθελαν μία sport C-Class αλλά δεν ήθελαν τα άπειρα άλογα ή την ακραία εμφάνιση της κορυφαίας C63 AMG. Έτσι, λάνσαρε μία C-Class με ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, τροποποιημένο σύστημα τετρακίνησης, αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης, ένα πολύ διακριτικό bodykit και ελαφρώς μεγαλύτερη ιπποδύναμη. Συγκεκριμένα, η C450 AMG κινείται από έναν twin-turbo V6 με χωρητικότητα 3 λίτρων, που αποδίδει 362 ίππους και 517 Nm ροπής.

Mercedes C450 AMG by Brabus 6

Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η Brabus που ενώ μας έχει συνηθίσει σε κατασκευές απείρων ίππων, προσφέρει μία συγκρατημένα αναβαθμισμένη έκδοση της C450 AMG. Η ιπποδύναμη του κινητήρα έχει αυξηθεί στους 405 ενώ η ροπή, στα 567 Nm. Έτσι, η βελτιωμένη C-Class επιταχύνει στα 100 km/h από στάση σε 4.6 δευτερόλεπτα με την τελική της να είναι 280 km/h.

Mercedes C450 AMG by Brabus 17

Επίσης συγκρατημένα αναβαθμισμένο είναι το εξωτερικό. Η Brabus τοποθέτησε ένα lip spoiler εμπρός και τον κλασικό συνδυασμό διαχύτης-αεροτομή στο πίσω μέρος. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τις 19άρες, Monoblock S ζάντες ελαφρού κράματος καθώς και ένα σύστημα εξάτμισης με 4 απολήξεις που διαθέτει ρυθμιζόμενα από την καμπίνα flaps για τον έλεγχο του ήχου. Μιας που ανέφερα την καμπίνα, να σημειώσω ότι ο βελτιωτικός οίκος προσφέρει διάφορες επιλογές για το σαλόνι της C450 AMG, μεταξύ των οποίων δερμάτινες επενδύσεις, alcantara, ξύλινα ή ανθρακονημάτινα διακοσμητικά, πατάκια, αλουμινένια πεντάλ κ.ά.

ΠηγήBrabus

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...